# Shabani Nonda

Cevap: # Shabani Christophe Nonda

Volkana sormak lazım. En doğrusunu o bilir :o

Nonda gibi bir ustadi gonderenler elbet bir gun ahini isiticekler agalar. Bunu bilir bunu soylerim. Nonda gibi kalender adam, daha gelmedi buraya.

cok saygi duydugum bir zat idi

umarim turkiye de bir takima gitmez nedense genede iyi bir takimda oynasin istiyorum

bence ingiltere disinda ki liglerde oynayabilir top tutma yetenegiyle

Nond-reis Championship'e gidebilir. Cift forvet oynadi mi keyif verecek teknik bir adam. Orda ilk 8'de bir takimda gorebiliyorum kendisini, evet evet goruyorum!

Elveda Nonda,o formayi terlettigin icin tesekkur ederiz.

Fenerbahce'ye attigin o gol hep aklimizda kalacak.

nonda türkiyede bir takıma gider bence

Nonda 'nın menajerinin Bursaspor 'la görüştüğünü duyduk (Kaynak: Bursaspor taraftar derneği başkanı)

Acaba Bursa 'ya Sercan için son bir kez "para + Nonda" teklifi yapmadığımız için başımız ağrır mı?

Nonda 'nın menajerinin Bursaspor 'la görüştüğünü duyduk (Kaynak: Bursaspor taraftar derneği başkanı)

Acaba Bursa 'ya Sercan için son bir kez "para + Nonda" teklifi yapmadığımız için başımız ağrır mı?

Sercan için istedikleri paralar normal paralar değil ki. Yani biz Keitayı, Elanoyu 8-9 M€ arası alırken bu adamların çıkıp Sercan'a daha fazla ücret istemesi saçmalığın daniskası.

Bence Sercan başka takımlara yâr olacak.

Abi Sercan daha çok genç.Büyük takımlara gittim havasıyla salıverirse elimizde patlayabilir..

nonda0601.jpg

F4DAC3288EBBB44280E70A17x.jpg

22753.jpg

haber_ic_198759.jpg

nonda.jpg

200px-Nonda.jpg

nondaaakrrara.jpg

nop.jpg

Jardel´den sonra en sevdiğim golcu idi .

Seni ve bize yaşattığın o güzel anları asla unutmayacağım

Adam Kara Kule bende cok seviyordum son zamanlar ona pas atacak kimse olmadiqindan qol atamiyordu kalsaydi daha iyi olurdu.sakat oyunculari tutuyoruz saqlamlara yol weriyoruz bu nasil is anlamadim kalede bi adam war allaha emanet o adam bu takimda kalio 2 tane super qenc kalecimiz warken biz nondayi qonderiyoruz elimizdeki tek golcuyu

55 maç 37 gol. Dile kolay. "Fenere attığı golden başka birşey vermedi" diyen balık hafızalı arkadaşlarımıza duyurulur.

Böyle emektar bir futbolcuya "al paranı bas git, ahanda Dos Santos" dediler. Bunun bir yerde ahı çıkacak ama Atletico maçında mı olur orasını bilemem. Shabani Nonda'yı böyle yollamamalıydık.

beyler ben siteye baktım ama doğru email adresini bulamadım sanırım..

galatasaray.org'a mail atsakta nonda'nın gideceği tarhi ve saati yayınlasalar..

temsili olsa da bir taraftar uğurlaması yapılsa..

çok şık olur diye düşünüyorum..

87 maç 40 gol 2.5 sezonda kötü bir rakam değildir.

Geri
Üst Alt