# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Sene sonu satilsin Nonda.

Pili bitti artik, faydasi yok full zararla oynuyor adam.

Dün macı iyiki abimle birlikte izledim yoksa baya gunaha girebilirdim gerci abim duygularıma tercüman oldu ama:)

Gerçekten şu performansı ile anadoludaki bir takımda belki oynayabilir bir insan yavaş yavaş anadolu takımı anlaşıyı kalkıyor kayseri,sivas,trabzon,ankaraspor,g.antep,denizli bu takımların ve hatta digerlerinin bile ne yapacakları belli olmaz bizide yenerler digerlerinide yani artık iyi bir lig oluyor diyebiliriz onlarda bile nonda gibi adam olsa gönderirler biz göndermiyoruz ve oynatıyor bülent korkmaz acaba nonda ile baslayıp onları yorunca ümit'i alıyım diyemi yoksa at gözlügüylemi izliyor macları

Nonda'ya hiç sövmediğim kadar sövdüm.Hele o aşırtma vuruşdan sonra.

Mactan sonra d-smarttan spiker Nondayla konusmaya baslamadan once macin kahramanlarindan Nonda yanimizda dedi.Ya yalakalik yapti adama yada iyice ucmustu hangisi cikartamadim:)

Delirttin beni Nonda.Saç kalmadı tepemde senin yüzünden..

Kusura bakmasin ama bu formuyla kendi ülkesi olan Kongo liginde bile oynatmazlar.

Mactan sonra d-smarttan spiker Nondayla konusmaya baslamadan once macin kahramanlarindan Nonda yanimizda dedi.Ya yalakalik yapti adama yada iyice ucmustu hangisi cikartamadim:)

Belki de iğnelemiştir kim bilir.Hani berabere kalmamıza neden olan,önemli pozisyonları harcayarak galibiyeti kaçırtan baş kahraman gibi.

Dünyanın en pahallı tosbağası desek yerinde olur..

Kel hacum:D,

Cidden fenere ve bursaya attigi goller disinda adam ne kredi varsa sildi,supurdu gozumde,kendine gel nonda ya da cek git bebegim :rolleyes:

Fener maçında çok mutlu etmişti hepimizi.Ama biyere kadar..Ümit yerine seçilmişsin,önüne gelen topa vur bari.Bi insanın beyin hücrelerinin hepsimi ölür bi sezonda ..

Biz Baros'u izliyoruz ya birazda ondan Nonda bize kötü geliyor.

Biz Baros'u izliyoruz ya birazda ondan Nonda bize kötü geliyor.

Adam önüne gelen topa zahmet edip vuramıyorsa,izlediğim diğer adamlarla alakası yoktur.Ben her haftasonu Messi'yi izliyorum,Baros bana kötü gelmiyor.Çünki adamın belli bir kalitesi var.Nondanın da vardı,ama bu sezon kesinlikle bişeyler oldu adama..Belki fazla şans bulamadığı için oldu ama böyle devam ederse,lütfen gitsin ..

Adam önüne gelen topa zahmet edip vuramıyorsa,izlediğim diğer adamlarla alakası yoktur.Ben her haftasonu Messi'yi izliyorum,Baros bana kötü gelmiyor.Çünki adamın belli bir kalitesi var.Nondanın da vardı,ama bu sezon kesinlikle bişeyler oldu adama..Belki fazla şans bulamadığı için oldu ama böyle devam ederse,lütfen gitsin ..

Tabiki iyi olmadığı kesin.Birazda dedim zaten.Bende katılıyorum.İyi adam kendini belli eder zaten.

Malesef aldığı kontatın üzerine yattı... :( Geçen sezonki kritik gollerinden ve sene başındaki oyunundan eser yok. Açıkçası futbolu kafasında bitirmiş. Sene sonu yolların ayrılmasının hem Galatasaray camiası hem de Nonda açısından hayırlı olacağını düşünüyorum...

Nonda çift forvet oynasa belki bişeyler yapar ama tek forvet resmen verem ediyor adamı ya. neyse fenere taksın affettirsin kendini. eduyla volkana yakın oynasın nasıl olsa birbirlerine çarparlar.

Devam etme Nonda.Sene sonu ne olur git Nonda!! Ağır adamlara katlanamaz oldum artık.Gerçi bu onla kalmıyor çok da güzel kaçırıyor.

Ya Son dakikada ki Ümit'in gol attıgı pozisyonda Nonda olsa yemin ederim adam düşmesine rağmen yetişemezdi yetişse bile gol atamazdı :mad:

Bülent hoca kes şunun biletini

Bencede :)

Ayrıca ilk yarıda Bir pozisyon Oldu Nondaya ara Pası atıldı Nonda Koşmadı Bile Lincoln Geriden Gelip yetişmeye Çalıştı Topa Ama Kaleci yakındı topu aldı

Birde Dikkatimimi Çeken Bir Nokta Daha var Nonda Ne Faul Yapıyor Nede Ofsayta Düşüyor :(

1-1 de,kırmızı kart yemeden önce kaçırdığı golü unutamıyorum.

Geri
Üst Alt