# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Eskiyi anlatıp duruyorsunuz.Eskiyle işimiz yok bizim.Sene başında iyi gözüktü ondan sonra hayattan soğudu adam.Artık sözleşmeden midir nedendir bilmem ama bu takımda yeri yok.Hee fenere bi tane çakıp giderse fena olmaz tabi. :)

Çok seviyorum bu adamı ama benim sevmem bişeyi ifade etmiyor sezon senunda takımdan ayrılması gerek.. Büyük başarı isityorsak..

Fenerbahçeliler ve özellikle Volkan Nonda'yı iyi tanır ama bu sezon biz Nonda'yı tanıyamıyoruz..

Girer girmez etkili oldu ben bu kadar da iyi oynayacağını beklemiyordum .Helal olsun valla son dakkada golünü de atıyodu ama çizgiden çevirdiler.

Güzel asist yaptı.Artık çift forvet oynamalıyız.Baros-Nonda..

Kalan maçlarda şöyle oynada şansımızı sürdürelim Nonda.Çok yattın yeter artık... :)

Valla diri bir Nonda'nın cetvelinin gücünü herkes biliyor bravo!

Süper asistti, güzeldi bugün. Keşke hep böyle oynasa.

610x.jpg

Shabani Nonda Shabani Nonda lay lay lay laaaay lay lom lay lom laaay :D

Barosdan cok daha etkiliydi bügün.

Maci onun sayesinde kazandik.

Hep diyorum, Nonda'nin ölüsü artist Umiti o hak etmedigi sanli formadan cok rahat keser. Ama bir sezon daha Nonda ile kumar oynayamayiz. Bize kulubeden girip macin kaderini degistiricek forvet oyunculari lazim. Bu ne Nonda, ne Umit, ne de Yaser'dir. Bugun ki bir istisnadir, papaz her zaman pilav yemez.

Güzel bir maç çıkardı.Ümit'ten önce hep o ilk tercih olmalıdır.Hakediyo en azından Ümit'den daha fazla hakediyo.

Maçın kaderini değiştiren futbolcuydu umarım performansı hep böyle devam eder

nonda sert oynayan takımlara karşı gücüyle iyi zorluyor.hızlı oynanan maçlarda barosu kullanmak doğru ama gördünüz baros yerden kalkamıyor direnci kırmanın yolu nonda!

nonda bazen çok iyi bazen çok berabat fizik olarak iyi olduğu zaman yorulmadığı zaman çok iyi

tripod nası hızlı koşamaz !

dünyada bi tane hızlı koşamayan tripod vardır oda bizde..

LAkin bugün maçı kurtaran isimdi..

Geri
Üst Alt