Osman Korkmaz
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.764
- 231
- 1.358
valla uzun sürsede okudum ve zevk aldım. güzel yazı olmuş. tebrikler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazı konusunda tebrik ediyorum. Ancak ben her ne kadar inanmasam da FT gidince yönetim ilk teklifi Hagi'ye götürmüş. Hedefimiz yazıda belirtildiği gibiyse neden Hagi'ye gidildi. Hagi de teklifi doğruladı yönetimde. Hedefimiz gerçekten büyümek bir Shaktar modeli oluşturmaksa ve kabul etseydi bu Hagi ile mi olacaktı?.
Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ben henüz tam kavrayamadım.
Umarım tespitlerin doğrudur diyorum ama bir yandan Türk insanı sabırsızdır sürekli başarı ister başarıda istikrar ile olur bu da bizim memlekette yoktur. Biz millet olarak genelde günü kurtarmaya çalışırız.
"2011'de göreve başladığımızda, Galatasaray'ın o günü başarıya dönüştürmesi gerekiyordu ve onun için de en deneyimli oyuncuları aldık. Ama geçilen 3 sene içinde takım rayına oturdu. İskelet tamam. Artık sağını solunu genç oyuncularla tamamlayıp, yaş ortalamasını düşürmemiz gerekiyor. Galatasaray takımının sürat kazanması gerekiyor. Daha dirençli olması gerekiyor. Bu da fizik gücüyle oluyor. Oyuncu ne kadar çalışırsa çalışsın, doğal yapı önemli. Genç bir oyuncuyla yaşlı bir oyuncunun performansını karşılaştırmak çok zor. Galatasaray artık iskeleti oturmuş bir takımdır. Bu takımı yavaş yavaş daha güçlendirmek, yaş ortalamasını düşürmek, daha uzun soluklu bir ekip yaratmak hedefindeyiz. Bundan sonra yapacağımız transferlerde bu prensibe uygun hareketler göreceksiniz."
hep burdaydım![]()
"Bu genç transfere olumsuz bakan düşünceler geçmişte örneği bulunmadığı için kısmen doğru görülebilir. Daha 2 sene önce Galatasaray’a 2. yarıda ivme kazandıran oyuncu Necati Ateş’ti deniyordu. Bu bence kısmen doğru, eğer Necati değil Baros’un üzerine gidilse onun da benzer performansı verebileceğini düşünüyordum açıkçası ama yine de doğru…"
bu cümle yazıyı yazan arkadaşın Galatasaray ı ne kadar takip 'edemediğinin' özeti.
üzgünüm uydurma olmuş.
Yazmıyorsun demek ki, uzun zamandır görmüyordum seni.
Baros sakatlanmadan önce gayet iyiydi,dediği olabilecek bir şey.
baroşun pili o kadardı. yılda 20 maç çıkarabilen sakat ve sorunlu oyunculardan hayır gelmeyeceği gerçeğini fatih terim iyi ki erken fark etti de yarı yolda kalmadık.
kilit cümle bu.
" Bu bence kısmen doğru, eğer Necati değil Baros’un üzerine gidilse"
evet baroşun üzerine gidildi. ilk yarının başları hariç sonradan açılan ve ortaya çıkan muazzam baroş. ikinci yarının hemen başında uzunca süre sakat kalan ve 4-5 haftayı kaçıran, sakatlığı geçip çıktığı ilk maçta kırmızı kart görüp tekrar 3 maç takımını yalnız bırakan baroş.
necati takır takır gollerini atmış işini en iyi şekilde yapmış güzelce bir şekilde de takımdan ayrılmış ama hala baroş üzerinden varsayımlar yapan tipler var. yazı da emek hırsızlığı var ve saygı göstermiyorum.
Aksam kahve esliginde güzelcene okurum..suan okumaya üsendim...![]()