Shaqiri’nin Menajeri İstanbul’a Geliyor İddiası!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Premier Lig'den düşen Stoke City'de forma giyen Xherdan Shaqiri'nin menajerliğini yapan abisinin İstanbul'a gelmesi bekleniyor... Galatasaray'da Fatih Terim'in de onay verdiği transferde kiralama formülü devreye sokulacak.

882bea4574b287d91ee6ecf9c1acb833.png

Shaqiri’nin menajerliğini yaşan abisi Erdin önümüzdeki hafta İstanbul’a gelip sarı kırmızılı yönetimle masaya oturması ve anlaşmanın sağlanması durumunda kiralama formülünün devreye sokulması bekleniyor.

Kaynak: A Spor ( )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaynak makatim olsa daha umutlu olurdum bu is olmaz Rodrigues 20+, Belhanda 15+ gibi satilirsa belki, ki o zaman bile olmaz

Kiralama teklifini stoke kabul etmez oyuncu da kabul etmez bonservisle alabiliriz ama yerinde oynayan 2 tane ilk 11 olacak oyuncumuz var(Garry, Feghouli) seneye Fatih hocamızın da bu ikisiyle devam edecektir kanat alternatifinde kiralık Emre Mor gelebilir ki bu daha muhtemeldir. Eğer para harcama imkanımız varsa bu shaqiri olmamalı direk box to box oynayan iyi bir 8 numara almalıyız.

Tapusuyla alalım.

sent via GSC

Arnavud A.Ş yi kuralım.

mor&Shaqiri

Kandırmayın Galatasaraylıları

Kralhandayi 12 ye falan insallah satariz

Türkiye ligi ilk tercihi olacagini düsünmüyorum

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Türkiye ligi ilk tercihi olacagini düsünmüyorum

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

bizde ilk tercihi olcak diye paralari dokmeyecez zaten. ilk tercihi olmasada transfer etmeye calismaliyiz. Terimle calismak istedigini hatirlaiyorum. Kendi kulaklarimla dinlemistim roportajini baseldeyken bize gelmek icin can atiyordu.

Mor ve Shaqiri kanatlari ucurur.
Ama Belhanda yerine bir 10 numara sart agabey

Terim için her transfer döneminde yazılan oyuncu

Geri
Üst Alt