Shinji Okazaki Transferi İçin Harekete Geçildi!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5bc06563ae298b73c9c1b2df

Bafetimbi Gomis'in satılmasının ardından yerine yeni bir golcü alamayan Galatasaray'la ilgili Ada basınından bomba bir iddia geldi. Buna göre Sarı Kırmızılı yönetim, Leicester City'nin golcüsü Shinji Okazaki için harekete geçti

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 29 kez fileleri havalandıran Bafetimbi Gomis'i Al Hilal'e satan Galatasaray'la ilgili Ada'dan dev bir iddia geldi.

Fransız golcünün yerine yeni bir forvet alamayan Cim Bom'un rotayı sürpriz bir isme çevirdiği ifade edildi

Buna göre Sarı Kırmızılı yönetim, Leicester City'nin Japon santrforu Shinji Okazaki'yi transfer etmek için harekete geçti.

Ada'da yayım yapan Eye Football adlı internet sitesi, Okazaki'nin Cim Bom'a çok yakın olduğunu yazdı.

Haberde düzenli olarak ilk 11'de oynamak isteyen Japon santrforun Leicester'dan ayrılmak istediği ve Galatasaray'a gelebileceği kaydedildi.

İddialara göre menajer Claude Puel de oyuncusunu iyi bir teklif geldiği takdirde Galatasaray'a satmaya hazır.

Teknik direktör Fatih Terim'in de yeteneklerine hayran olduğu belirtilen Okazaki'nin ocak ayında Sarı Kırmızılılar'a imza atma ihtimali yüksek olarak görülüyor.

Cim Bom'un söz konusu transfer için yapmayı düşündüğü teklifinse tam 5 milyon euro olduğu konuşuluyor.

32 yaşındaki Okazaki'nin Leicester'la olan sözleşmesi 2019 yazında sona erecek.

Japon Milli Takımı'nda da forma giyen tecrübeli santrforun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fanatik

Japonya'dan bir adam alınacaksa o da Inui olmalı bence. Dünya kupasında ne güzel oynadı adam.

Naga iyi çıktı diye bütün Japonlar iyi çıkacak diye bir kural yok

O kadar topçu içinden kala kala bu adama mı kaldık ?

Hem de 32 yaşında ?

Hadi diyelim iyi çıktı 2 sene sonra yine başka forvet arayışına gireceğiz bir ton zarar sonra neden borç var oluyor

Naga iyi çıktı diye bütün Japonlar iyi çıkacak diye bir kural yok

O kadar topçu içinden kala kala bu adama mı kaldık ?

Hem de 32 yaşında ?

Hadi diyelim iyi çıktı 2 sene sonra yine başka forvet arayışına gireceğiz bir ton zarar sonra neden borç var oluyor

Aslan Aydın'a katılıyorum.

Gecen ilk haberi yapan hangi gazteydi bilmiyorum ama Okazaki yi "Cimbom'a yeni 10 numara" diye tanitmisti.

Demek ki Fanatik en azindan bi interneti acip arastirmis, buna da sükür.

Japon elmander ama yaslandi artik biraz. Birde golcü degil daha cok yipratan adam. Yanina bir golcü alinirsa cok is yapar

Gelsin ama bir tanede genç Bruma, Onyekuru, Garry gibi parlayacak ve patlayacak yetenek gelsin bir zahmet... Giderken en az bir €20m bırakacak tipten

Serbest kalacakmis

Yabanci seysinde yer olursa dusunulebilecek bir isim

Geri
Üst Alt