Shon Weissman Galatasaray'a Çok Yakın!

diagne out, bu IN.

Falcao
Weissman
Ali Yavuz

Haberde ayrıca Neve Şalom Sinagogu hakkında bilgilere de yer verilmiş. Oldukça dindar olan Shon Weissmann için, bu gelme konusunda bir koz gibi gözüküyor.

vay be

Bu adam 40 macta 37 gol atmis gelmez lan bu bize
Gelmişi var
D_z1GGcUYAYMhbh.jpg

Haberde ayrıca Neve Şalom Sinagogu hakkında bilgilere de yer verilmiş. Oldukça dindar olan Shon Weissmann için, bu gelme konusunda bir koz gibi gözüküyor.

vay be
Işte habercilik budur.

Bu bilgiyi sadece yabancı orijinal kaynak da okuyabilirsiniz, bende dahil ettim.

Hiç bir Türk kaynak buna haberinde yer vermemiş.

Transfer Istihbarat Şefi

Lan ismi okuyunca Iskandinav Sorloth tarzi birini beklemistim. Resmi gorunce hayallerim yikildi. Biraz k.h.nci tipi var. Ne bileyim, Cenk Tosunuda andırıyor biraz

TM Habere benden sonra girdi. Işte hız farkı, işte Habercilik!

Orda bir üye yanlız güzel bir yorum atmış.
Weissman'ın bonservis ve Lig Problemi:

Iyi performans elde etse de Avusturya liginden geliyor. Bonservis bedelini PL Takımları öder, lakin Avusturya liginden direk PL aşırı büyük bir zıplama olur.

Onun için daha makul misal Bundesliga ya çıkmış / Orta Sıra takımlar ise bu belirsiz zamanlarda bu kadar bonservis ödemezler.
Bonservisi, geldiği lig / kendi marka değerinden yüksek.

Galatasaray iyi bir adres ve illerde istediği vakit en az Sevilla ve üstü ayarında bir Takıma transfer olabilir.

Bu Transferin Olası ihtimalini 80% olarak veriyorum. H.O.

Transfer Istihbarat Şefi

Lan ismi okuyunca Iskandinav Sorloth tarzi birini beklemistim. Resmi gorunce hayallerim yikildi. Biraz k.h.nci tipi var. Ne bileyim, Cenk Tosunuda andırıyor biraz
Tam bizim lige uygun bir yapısı var gibi.
325073_bigpicture_102457_on-2019-10-08-13h11m32s789.webp

"Noluyor Gardaş ?! deyip yumruğu patlatır"
Bu da eşi Eden hanım.

Transfer Istihbarat Şefi

Tam bizim lige uygun bir yapısı var gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 87135
"Noluyor Gardaş ?! deyip yumruğu patlatır"
Bu da eşi Eden hanım.

Transfer Istihbarat Şefi

Yahudi kokenlimiymis? Kosher falan takiliyorsa muhafazakar, milliyetci olabilir. Bize gelirmi bu politik konjunkturde bilemiyorum. En son buralarda bir Balili vardi diye hatırlıyorum. Oda Turk vatandasligina geceyim falan diyordu :D

Kosher diyet bizim helal diyetten cok daha katı ve zor. Muhafazakar kesimde mutfaklarinda falan 2 lavabo olur, ayri ayri kullandiklari catal/bıçak olur et urunleri, sut vesaire icin diye biliyorum.

Gelelim en can alıcı konuya. Yenge kotası. Boyle ilk bakışta yenge grubuna dahil olabilecek düzeyde gibi görüyorum.

Bi ara Marc Janko vardı, Avusturya liginde 1 sezonda 40 gol atmıştı.. 2-3 sezon sonra hamsilere gelip 1 gol atabilmişti. Ona benzemesin

oyuncunun Premier League ya da Bundesliga'da oynamak istediği ancak bu liglerden teklif gelmediği ifade edildi

tam bir sıçrama yapacak oyuncu profili, parlat çak

Geri
Üst Alt