'Shutter Island' Televizyona Uyarlanıyor

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
53fc474806b88c8f10b9efa1.webp

Son birkaç haftadır gündemi meşgul eden uyarlamalara bir yenisi ekleniyor. 2010 yılında Dennis Lehane’ın romanından sinemaya uyarlanan Shutter Island , filmin yönetmeni Martin Scorsese ve HBO işbirliğinde Ashecliffe adıyla televizyona uyarlanacak.

Pilot bölümünü Scorsese’nin yöneteceği serinin senaryosunu Tom Bernardo yazacak.

• Bantmag

Konuyu zaten biliyoruz ne olduğunu. Nasıl olacak ki tekrardan konu mu yazacaklar?

hannibal dizisi gibi psiko bişey çıkarcaklar ortaya sanırım

Filmin en güzel yanı finaldeki süprizi

Bunun dizisi nasıl olacak olmaz ki

Bambaşka birşey olur

Ben bu filmi ilk zamanlar izlemiştim uyuklayarak izlediğim için izlemedim sayılır, sonra dedim ben şunu adam akıllı bir şekilde izleyeyim nedir bu kadar milletin övdüğü diye. Öyle bir konuşuluyor ki zannedersin Esaretin Bedeli ayarında bir film.

2 hafta önce izledim. Hani abartılır da bu kadar mı abartılır... Filmdeki oyuncular ve oyunculukları da olmasa yüzüne bakılmaz, bütün o şahane kadroya rağmen sıradan bir film olmuş. Sonu sürpriz tamam da herhalde kimse izleyince vay be dememiştir, zaten gidişattan belliydi böyle bir şey olacağı.

Böyle filmlerde bir kitap atmosferi olur ben o atmosferi severim, filmi izlerken detaylara, diyaloglara bakıp dersin bu senaryo değil kitaptan çevirilmiş diye. Ben düşünürüm bunun kitabı olsa okusam bayılırdım herhalde diye ama bu filmde o kitap atmosferi bile kurtaramamış. Esaretin Bedeli'yle kıyas bile yapılmaz yani.

Velhasılıkelam dizisini adam gibi yapsınlar da izleyelim bari.

Filmin atmosferi mükemmeldi bence sırf finalde değil olay

Tamam da atıyorum 4 sezona nasıl yayıcan bunu

Filmin müziklerinde bile dakika başı çalıp tansiyonu yükseltiyordu.

Tamam filmi yapılır, Di Caprio'nun karakterinin hikayesi var.Geçmişinden 50 bölüm flashback çıkartırsın da tam olarak filmin tadında olmaz

Film tam tadında olmuş süre olarak müzik ve gerilim olarak falan

Tamam da atıyorum 4 sezona nasıl yayıcan bunu

Filmin müziklerinde bile dakika başı çalıp tansiyonu yükseltiyordu.

Tamam filmi yapılır, Di Caprio'nun karakterinin hikayesi var.Geçmişinden 50 bölüm flashback çıkartırsın da tam olarak filmin tadında olmaz

Film tam tadında olmuş süre olarak müzik ve gerilim olarak falan

Polisiye- Psikolojik ağırlıklı olur konusu şizofreni vs. girer muhtemelen. Araya katil vs. yayarlar işte. Sherlock gibi de yapabilirler mini film tarzı belli olmaz beklemek gerek.

Geri
Üst Alt