- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Gelsin vereceğim sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin vereceğim sana
Erotik bir şey diye girmiştim hayal kırıklığı yarattı.
Öyle biseyAteş ölçüm cihazı mi bu
Ciddi misinAKBANK yeni müşterilerine 7.500 TL'ye kadar %0 faiz 12 ay vadeli kredi veriyor.
Kaçırmayın.
Eşim çekti. 5.500 TL çıktı ancak. Başka kredi olduğu için.Ciddi misin
Tam Xbox series s fiyatı başka bir halta yaramaz![]()
1-Fiyatı ne kadarBir indirim/fırsat değil aslında ama :
Evde filtre kahve eğey tüketen biri olarak dedimki çekilmiş kahve almak yerine çekirdek alayım - haliyle evde öğütmek için bir şey yok - bakayım neler var neler yok - nasıl entel dantel bir dünya.
Hairo Skerton Pro diye bir ürün buldum - epeyde yorum video baktım karar kıldım. Aldım hepsiburadadan.
Dikkat anlamında :
Yanlış ürünü yolladılar (PRO değilde PLUS versiyonu var yarı fiyatına) - sonra hepsiburada değilde kendi sitelerine baktım. adamlar kendi sitelerinde %35 daha ucuza satıyor. aradım ne ayak diye - farklı aracı şirket komisyon vs vs dediler. bundan sonra bu tür alışverişlerde buna çok dikat edeceğim.
Gelelim ürüne:
Ben kahve içmiyormuşum daha önce , 1-1.5 dkda çekirdeği öğüttüm, yaptım . %500 fark var. Bu olmasa bile iş gören bir çok ürün var tabii , çekirdeği öğütüp kahve yapmak bambaşka bir şeymiş bunu öğrendim. Tavsiye ederim.
1-Fiyatı ne kadar
2- fiyat performans ürünü mü ?
Sıvı olan gibi mi sabun olan gibi mi bi türlü anlamadımMarketlerde 40-50₺ amazon prime ile kargo da ücretsiz, stokladım.
Fırsat: Rexona Men Erkek Anti-Perspirant Roll On Invisible Black White Ter Kokusuna Karşı Koruma 50 ml Rexona Men Erkek Anti-Perspirant Roll On Invisible Black White Ter Kokusuna Karşı Koruma 50 ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Sıvı olan gibi mi sabun olan gibi mi bi türlü anlamadım
oha en son 60 küsüre almıştım 200e yaklaşmış şaka mı?
edit: 1 sene bile olmamış alalı. 55liralardan 200e fırlamış
Ekli dosyayı görüntüle 155963
Deotak deneseneRoll-on hususnda driclor'un üzerine tanımam
Bu sene bayağı pahalı oldu ne yazık ki
duş jeli önerisi varmı fırsat olarak
markası neydi hocamBen otelin verdiği ile idare ediyorum
Tavsiye ederim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi