Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
sıcak gömlek fırsatlarını bekliyorummm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün sabah burdaydin halen burdasin hangi firsatin peşindesin

SömürmüşlerKulaklık alacaktım
Amazonda şu kulaklık 389 liraymış
İyi denk geldi
Normal fiyatı 800 lira bandında gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 156868
Skullcandy Riff Wireless Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Mavi S5PXW-L673 : Amazon.com.tr: Elektronik
Skullcandy Riff Wireless Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Mavi S5PXW-L673 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr

anaaSömürmüşler![]()
Anal da kullaniliyor mu
hiç bulaşma o işe dostumAnal da kullaniliyor mu
kartın önlü arkalı fotosunu atsana bakalım biEkli dosyayı görüntüle 158039
N11 den alışveriş yaparken maaş kartımın bilgilerini girince world puan olduğunu söylüyor. Lakin hiç kredi kartı kullanmadım. Maaş kartı ile world puanın alakası var mıdır?
kartın önlü arkalı fotosunu atsana bakalım bi
Edit: Maaş kartı ile yapılan alışverişlerde de puan birikiyormuş. Mobil uygulamada kart detayında görülüyor.Ekli dosyayı görüntüle 158039
N11 den alışveriş yaparken maaş kartımın bilgilerini girince world puan olduğunu söylüyor. Lakin hiç kredi kartı kullanmadım. Maaş kartı ile world puanın alakası var mıdır?
Banka Kartlarında da oluyor puan.Ekli dosyayı görüntüle 158039
Sağol Gökhan'ım bende az önce öğrendim.Banka Kartlarında da oluyor puan.
Soğuk muydu?Edit: Maaş kartı ile yapılan alışverişlerde de puan birikiyormuş. Mobil uygulamada kart detayında görülüyor.
Ne soğuk mu? Ne diyon oğlum?Soğuk muydu?