Sıcak Fırsatlar

Müthiş bir şey beklentileri yüksek tutmadiginiz sürece.

Arabaya ufak bir süpürge aldım, isi görüyor. Mutfağa ve banyoya ivir zivir da aldım. Bir tane siyah duş başlık var, toz yağmuru modu mük

Aldığın ürünler sıkıntısız geldi değil mi renktaş?

Aldığın ürünler sıkıntısız geldi değil mi renktaş?
Yorumları tek tek okuyup inceleyip almak lazım, bende AliExpressden kulaklık, el feneri, yüzükler, gömlek, araba için bir sürü ürün aldım, dağın başına bile 1 haftada geldi ve çok memnun kaldım Temu'dan sadece birkez ,waterproof mont aldım oda harika çıktı

Ben Temu/Shein den corap morap terlik aliyorum gelmesi biraz uzun sürüyor ama gayet isimi görüyor 10 adet corabi 2 Euro ya aldim mesela ama yirtilirsa yirtilsin hic fark etmez

amazon prime day başlamış

16-22 temmuz

Amazon hikayeden yapmış. 25binlik üründe 500 tl indirmiş, prime fırsatı yazmış utanmadan.

Amazon hikayeden yapmış. 25binlik üründe 500 tl indirmiş, prime fırsatı yazmış utanmadan.
amazon özelinden ziyate bir çok sitede stokta kalmış ürün değilse indirim böyle

Kara Cuma indirimleri gördük elektronikte ...%1 idi....34000 TL lik üründe 340 TL iniyordu yani :D

Forumda böyle bir konu başlık varmı bilmiyorum ama bugün Bim Markette fiyatı 2x140gr 49tl

Yine Bimde Dardanel Ton Firmasının 2x160 gram Derya Ton Balığı 89tl.

Şimdilik Bu Kadar 👍🏻

1000073606.webp

1000073608.webp

Böyle bir başlık var sayın @Melih Peker açmıştı amaa daha çok teknolojik firsatları içindi.

@Alper Altun forumda mikro ekonomik firsatlar için bir konuya ihtiyaç var mı ?

Açikcasi ben beğendim.

Geri
Üst Alt