Sidiki Cherif, Coventry City'de

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1787145369865.webp

Fenerbahçe, Sidiki Cherif’in Coventry City’ye transfer olduğunu açıkladı.

Bonservis: 24.5 milyon euro

Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama 24.5 milyon mükemmel para

Vay anasını arkadaş...

helal olsun. doğru hamleleri övmesini de bilelim.

heriflere bak kiskandim su an.

Genc oyuncuyu yüksek maasli almazsan ve zaten biraz piyasasi varsa, sende biraz isik gösterse bile dogru dürüz zararsiz satarsin. Biraz performans gösterirse, zaten PL'den takimlar gelir ve baya karla cikarsin o transferden.

Gecikmeli de olsa EPL yaptı. Yedekten gelip sağlıklı bir gelişim sağlayabilecek potansiyel olarak görüyordum. Forvetlerini boşaltarak adama boş yere yüklendiler.

İnanan var mı bu satışa? Ne halt etti de bu fiyata gidiyor, boş muhabbet.
Ne demek istiyorsun ki? Ya da sen neye inanmak istemiyorsun ki onu anlamadim?

Ingiliz medyasinda bile bu rakamlar dolasiyor, sonucta genc oyuncu 6 ay Fener yapti diye piyasasi bitmedi ya.

Fener devre arasinda almamis olsaydi zaten EPL yapacakti 20-22 milyon euro gibi paraya.

İnanan var mı bu satışa? Ne halt etti de bu fiyata gidiyor, boş muhabbet.
İnanılmayacak bir durum yok açıkçası bu transferde. Fener almadan önce de EPL ile adı geçiyor ve 20m€ civarı bonservis bedelleri konuşuluyordu. Potansiyeli yüksek bir isim. Hatta bence Fener mevcut kadroya farklı profil bir ekleme daha yapmayacaksa hatalı bir satış diye düşünüyorum.

Bunlar herkesi 20 üstüne satıyor yıllardır.

hala piyasası olan bir oyuncu. zaten devre arası EPL ve championship takımları da istiyordu herifi. bizim gibi 15 kg jelert'e yatırım yapmadı adamlar ne diyelim!!

Bunlar hep oyuncularin menajerine bize misal 20 milyon euro getir, daha fazlaya satirirsan o arti parayi bölüsüruz mi diyor? Kesin simdi pes pese oyuncu satacaklar

bizim yönetim 15e aldığı zanioloyu 20ye okutamadı

Geri
Üst Alt