# Sidney Govou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sidney Govou Galatasaray'a Doğru

arif erdem ve govou benzetmesine kusura bakma ama sadece gülerim.

adam beğenmeyen taraftar olduk başkan ve haldun üstünel sayesinde.bir yabancı bilseki bikaç sene öncesine kadar lukunkular,tamaslar,bratular vs bu takımda oynuyodu vallaha şaşardılar.şidi ise dünya yıldızları beğenmiyoruz.

Ama ondan bir kac sene oncede bu takımda Tafarel, Popescu, Hagi vardı dimi ;)

adam beğenmeyen taraftar olduk başkan ve haldun üstünel sayesinde.bir yabancı bilseki bikaç sene öncesine kadar lukunkular,tamaslar,bratular vs bu takımda oynuyodu vallaha şaşardılar.şidi ise dünya yıldızları beğenmiyoruz.

:005::005::005:

govou ya razıyım yeterki owen gelmesin....

gerceketen dogan ne alaka renktas adama dogan mı almıs adnan amca

---leo franco--

Ugur ucar---Gokhan Zan---Servet ---Hakan Balta

-Baris ozbek--Mehmet topal--Ayhan akman-

Sidney Govuo ---- --- Arda Turan

Milan Baros

Sisteme uymayan Owen,sisteme uyan Govuo'dan daha faydalı olurdu :)

ben taffarel,hagi vs leri söylemedim.özhan başkan dönemindeki yabancıları kastetmiştim.

o zaman hiç bi konu açılmasın ve biz de tartışmayalım.. ve ne çıkarsa bahtımıza diyelim kıralım kıçımızı oturalım... bu mu yani...

turkspor bunuda yalanlar şimdi.Yalan medyası sazan medyası diye :D

Govou yu beğenirim ve aslında tam bizim ihtiyacımız olan yerin adamı

Orda çok iyi maçlar çıkartacağından da eminim ancak bize biraz daha genci lazım...

Arkadaşlar benim anlamadığım olay.Sizler eleştiriyorsunuz yok olmasın filan diye saygı duyuyorum kişisel olarak beğenmeyebilirsiniz.Ama kusura bakmayında Rijkaard beğenip onay verdikden sonra bizlerin beğenip beğenmemizle ne ilgisi var.

Bizim görevimiz GStore gidip formamızı almak.Geri kalan alındıkdan sonra hocamızın işi.Kadroyuda kurar alınan oyuncularıda sisteminin içine sokup oynatır.Bizde görevimizi yapıp stada gidip destekliyecez.Olay bu kadar basit;)

Rıdvan Dilmen,Fransa maçı sonrası Govou için uçak demişti :)

arkadaşlar benim anlamadığım olay.sizler eleştiriyorsunuz yok olmasın filan diye saygı duyuyorum kişisel olarak beğenmeyebilirsiniz.ama kusura bakmayında rijkaard beğenip onay verdikden sonra bizlerin beğenip beğenmemizle ne ilgisi var.

Bizim görevimiz gstore gidip formamızı almak.geri kalan alındıkdan sonra hocamızın işi.kadroyuda kurar alınan oyuncularıda sisteminin içine sokup oynatır.bizde görevimizi yapıp stada gidip destekliyecez.olay bu kadar basit;)

:005::005::005:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt