mutlu turan
Sarı Üye
- 25 Mayıs 2009
- 397
- 0
- 1.286
Cevap: # Sidney Govou Galatasaray'a Doğru
bunlara lukunkular lazım.neyimize bizim govou vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha iyilerini sen al.bişeyide beğenseniz şaşardım.
Senmi bilcen
ben bilmedimki,yönetim bildi işte ,ingilterede müzmin sakat diye alaya alınan adamı ömrü hayatında hic sakatlanmadı diyen adamlar bu işi iyi bilir sizde maşallah deve kuşu misali inanırsınız..
Öncelikle forumda tabiki birbirimizle tartışıcaz,görüşlerimizi söyliyecez.Ama arkadaşlar haddimizi aşmıyacaz.
Şuanda gerçekten transfer Politikasını harika yöneten bi Haldun Üstünel'imiz var.Arkasından bu müthiş teknik ve idari kadroyu getiren yönetimimiz var.Bu döngü içerisinde birde en önemlisi sezona erken başlama gibi bir avantajımız var.Bunu neden yazdım Hocamız vidoları izledi hala izliyor.Ama şuanda yapılması gereken transferler için videodan çok sahaya inmiş Antreman içerisinde olan bi teknik ekibimiz var.
Ve şimdi mantıklı bakarsak olaylara şuanda yapılacak olan transferlerin Rijkaard'ın bilgisi olmadan yapılma gibi bir lüks olabilir mi?Tabiki de HAYIR.BU NE DEMEK OLUYOR HER KİM ALINIRSA ALINSIN RİJKAARD'ın bilgisi dahilinde alınacak demekdir.Peki alınan oyuncu o,bu,şu hiç farketmez Rijkaard beğenip kadrosunda görmek istedikden sonra bizler niye basın gibi davranıp daha olmamış bir olayda bile hemen eleştirilere başlıyoruz.Biz mi kurucaz kadroyu o zaman kovsunlar teknik ekibi,bıraksınlar bu yöneticiler bu işleri.Nede olsa herşeyden anlayan taraftar var değil mi?
Arkadaşlar kendimize gelelim.Bizler içimizden geçen isimleri almıyorlar diye yandık eyvah diyip karamsar bi hava oluşturmakla ne olucak.Elimize ne geçicek.Zaten genel anlamda maymun iştahlıyız ne olursa olsun hemen bi kulp bulmasını severiz.Hep en iyisini isteriz.Ama bunların hepsi bizim düşüncelerimiz.Bizler taraftarız.Karşılıksız sevenleriz,iyi gün değil 365 gün 6 saat sevdalısıyız.Nefesimizin son anına kadar bu sevda ile yaşamaktayız.Bizim yerimiz tribün.Bizde orda sesimizi yükseltmeliyiz ve destekse destek,yapılan yanlışlıklar varsada en medeni şekilde orda sesimizi yükseltmeliyiz.Herşeyden önce biz GALATASARAY TARAFTARIYIZ...
Düşündüklerimizi paylaşıp,fikir alışverişlerinde tabiki bulunucaz.Eleştircezde ama bu sezonun daha hemen başında daha transferler yapılmadan olasılıklar konuşulurken yapıldığında sizcede ABEST OLMUYOR MU?
Sevgili GSCimbom Ailesi sizlerden ricam yönetimin Teknik Heyetle organize olup aldığı kararları desteklemeniz ve sahiplenmeniz.
Saygılar...
sporx te acilmiyor resmi sitede?
ne provakatif birisin acaba biliyonmu.
Akşam Türkspor'un manşeti...
Biz çok duyduk bunları... Yalan , sazan medyası şimdi de Govou diyor ama işin aslı öyle değil... Ayrıntılar gece 02:30 da.....
der 4 gibi de Amokachi der...
Edit: Türkçemize özen gösterelim...