# Sidney Govou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sidney Govou

TürkSpor Govou Transferini çok güvendiği istihbarat adamlarına güvenerek reddetmiş. Haldun Üstünel Fransa'ya tatil yapmak için gitmiş.

puahahaha :D

Türkspor.net`im, sen cok yasaa

kara bela feda olsun sanaa ))))

Bu adamlar bir acayip yahu.

SANKIN AMA SAKIN BİR DAHA YAPMA..

turkspor.net varken yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmıyor.. Bunu bilmiyorsan daha çok rezil olursunuz..

Türkçeyi nerde öğrendiler acaba:D

Adamın takıntısı var herhalde her cümlenin sonuna " .. " koyuyor. :) :D

Türkspor'un haberine koptum yahuu :D Mağdur ayaklarına yatarak kendilerini aklayacaklar güya :D Hadi lan ordan

Turkspor.NET diyorki;

HALDUN ÜSTÜNEL FRANSA'DA ÇÜNKÜ CANNES'DE ÇOK GÜZEL BİR YAZLIĞI VAR.. BUGÜN KENDİSİNE İZİN VERDİ. AİLESİ VE DOSTLAR ILE ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMDİLER DENİZE GİRDİLER, GÜNEŞLENDİLER.. AYRICA GOVOU İSMİ G.SARAY GÜNDEMİNE HİÇ GELMEDİ.. ÜSTÜNEL FRANSA'DA HABERİNİ ALANLAR SENARYO YAZMIŞLAR.. ÜSTÜNEL BIRAKIN BU FUTBOLCUNUN BABASINI, ANNESİNİ, EŞİNİ KENDİSİ İLE BİLE GÖRÜŞMÜŞ DEĞİL.. YANİ TAMAMEN YALAN.. :D

Söyle bi kere de küfür ederek yalanladiklari haberlerden birtanesinin gerceklesmesini istiyorum:D

Ondan sonra yazacaklari haberi degil 2.30´a 5.30´a kadar beklerim:D

Govou olmayacak, bu haberden öncede çok emindim bundan.

Zaten önce Adnan Sezgin sonrada Haldun Üstünel'in yalanlamalarından sonra iyice emin oldum.

Eğer Türkspor'un dediği doğruysa transferlere son nokta konmuştur.

Bence Govou bir yem olarak atıldı ortaya. Haldun Üstünel ikna etmek için çok uğraştık deyince ve daha öncesinde Govou'nun reddettiği haberi çıkınca yalan haber için ikisini birleştirmek kaldı. Biraz komplo teorisi gibi oldu ama bekleyip görücez. Yarın farklı bir oyuncu açıklarlarsa hiç şaşırmayacağım

Turkspor.NET diyorki;

HALDUN ÜSTÜNEL FRANSA'DA ÇÜNKÜ CANNES'DE ÇOK GÜZEL BİR YAZLIĞI VAR.. BUGÜN KENDİSİNE İZİN VERDİ. AİLESİ VE DOSTLAR ILE ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMDİLER DENİZE GİRDİLER, GÜNEŞLENDİLER.. AYRICA GOVOU İSMİ G.SARAY GÜNDEMİNE HİÇ GELMEDİ.. ÜSTÜNEL FRANSA'DA HABERİNİ ALANLAR SENARYO YAZMIŞLAR.. ÜSTÜNEL BIRAKIN BU FUTBOLCUNUN BABASINI, ANNESİNİ, EŞİNİ KENDİSİ İLE BİLE GÖRÜŞMÜŞ DEĞİL.. YANİ TAMAMEN YALAN.. :D

Tam hikaye tadında:D

Owen gelicek Owen :D Yani kaynağım,bloğum falan yok ama öyle hissediyorum..

<Turkspor.net'in Remy,Senderos haberlerini ertesi günü kendi haberi gibi KADİR ÇETİNÇALI imzası ile servis yapan DHA yine turkspor.net in izinden gidiyordu...>

koskoca dha nın işi gücü yok senin orandan burandan attığın haberleri mi yayınlıyacak...:D uyuz oldum ya bi hacker çıksada şu türkspora haddini bildirse...

Govou olmayacak, bu haberden öncede çok emindim bundan.

Zaten önce Adnan Sezgin sonrada Haldun Üstünel'in yalanlamalarından sonra iyice emin oldum.

Eğer Türkspor'un dediği doğruysa transferlere son nokta konmuştur.

Ben göremedim link verirmisin?Nerde yalanladılar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt