# Sidney Govou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sidney Govou Galatasaray'a Doğru

Leo

neill------caceres-----servet----hakan balta

biglia----------mehmet topal

arda

govuo kewell

baros

ufuk-gökhan zan-uğur-volkan şen-emre güngör-barış-ayhan-sabri-mustafa sarp.

Nonda'nın yerine bir adet santrafor iyi olur

govou gayet yerinde bir transfer fazla sakatlık yaşamamış sadece lyon'da geniş bir kadro var tercih edilmemiş.govou çok hızlı teknik bir topçu rakip takımlardaki sol kanatları çökertir rahatlıkla.benim bildiğim 28-29 yaşında ki yaşlı da sayılmaz.ona bakarsak anelka da 30 ama ingilterede döktürüyor.

------------Leo----------------

Uğur------Emre G.----Servet----Hakan

---------Linderoth--Mehmet t.----Arda

-------Govou----Baros------Kewell----

linderoth kim yeni mi transfer ettik?:D 2 senede 10 maç oynayan adamı ilk 11 e mi düşünüyorsun? ben 2 -3 maç sonrasın bile düşünemiyorum...

nonda carrusca linderoth bunlar gitmeli....ortasahaya pas yuzdesi yuksek olan adamlar gelmeli...

--------Leo Franco--------

Neill---Servet-Gökhan---Balta

-------Barış------Topal----

Govou----------------Kewell

-----------Arda-------------

-----------Baros------------

Olay Budur ;)

Bu kadroyu deneyecegini sanmam..Govouda gelirse barca sistemini kuracaklar gibime geliyor..

------------Topal------------

------Biglia--------Arda----

--Govou---------------Kewell--

Biglia gelse keske.;)Rijkaard yüzde 90 hatta yüzde yüz sistemi bu olur..

DHA-Kadir ÇETİNÇALI ismi haberin doğruluk derecesini artırıyor.

Vay ben Linderoth'u unutmuşum.

---------------Baros-------------------

---Kewell-------------------Govou-----

---------------Arda--------------------

----------Topal----Linderoth------------

--Hakan---Zan----Servet----Uğur--------

---------------Leo-----------------------

budur :D

cok iyi kadro kurdular be abi, daha yabanci transfer yapicaklar, sercanida buyuk ihtimal alicaklar... eger Daum sacmalamazsa bu sezon superligdeki favorim malesef fener...

ıyı adılar dıyelım :D yabancı yıne ne olacak topuzu aldılar sen oynuyacagınımı sanıyorsun yedek olur o yabancı gelsın ne olur :D bu arada daum yedeklere pek şans vermez yanı aldıkları oyuncular bence oynamaz bıle

linderoth kim yeni mi transfer ettik?:D 2 senede 10 maç oynayan adamı ilk 11 e mi düşünüyorsun? ben 2 -3 maç sonrasın bile düşünemiyorum...

nonda carrusca linderoth bunlar gitmeli....ortasahaya pas yuzdesi yuksek olan adamlar gelmeli...

Linderoth takımdan ayrı özel idman yapıyor.Ayrıca oyunuda gayet iyi açıyor.Bu sene en büyük transferimiz olacak.

Bu kadroyu deneyecegini sanmam..Govouda gelirse barca sistemini kuracaklar gibime geliyor..

Şuanki kadroya göre böyle olur..Biglia gelse keske.;)Rijkaard yüzde 90 kadrosu bu olur..

bana kalırsa Linderoth'u epey deneyecektir Rejkaard ve bence denemelide...

cok iyi kadro kurdular be abi, daha yabanci transfer yapicaklar, sercanida buyuk ihtimal alicaklar... eger Daum sacmalamazsa bu sezon superligdeki favorim malesef fener...

Kombineni de al telsim tribününden de tam olsun..Onlar takım kuruo da bizimkiler windows mu kuruyo..Hey allahım yaa..

Vay ben Linderoth'u unutmuşum.

---------------Baros-------------------

---Kewell-------------------Govou-----

---------------Arda--------------------

----------Topal----Linderoth------------

--Hakan---Zan----Servet----Uğur--------

---------------Leo-----------------------

budur :D

bu ıyı oldu arda burda daha ıyı olur :D

Şuanki kadroya göre böyle olur..Biglia gelse keske.;)Rijkaard yüzde 90 kadrosu bu olur..

Gökhan haric, super kadro!

owen son iki sezonda toplamda tüm kategoriler dahil 60 maçta ilk11 başlamış bunların 45i premier lig maçı 14 maçtada sonradan oyuna girmiş 26 gol 4 asist yapmış bence istatistikler fena değil son iki sezonda 74 maç yaptığına göre sakatlığı ciddi değil demekki

quaresma son iki sezonda toplam 37 maç ilk 11 başlamış 23 maç sonradan oyuna girmiş 8 gol 7 asist istatistiklere göre son iki sezonu pek parlak gözükmüyor acaba neden başarısız oldu soru işareti araştırmak lazım

sidney govou son iki sezon toplam 60 maç ilk 11 başlamış 15 maç sonradan oyuna girmiş 18 gol 8 asist yapmış istatistiklere bakarsak idare eder bence

yukarıdaki istatistiklere bakarsak en iyisi owen gözüküyor ayrıca yukardaki istatistiklerde yazmıyor ama kaleyi bulan şut sayısındada owen önde inşallah govou değilde owen alınır

Leo

neill------caceres-----servet----hakan balta

biglia----------mehmet topal

arda

govuo kewell

baros

ufuk-gökhan zan-uğur-volkan şen-emre güngör-barış-ayhan-sabri-mustafa sarp.

Nonda'nın yerine bir adet santrafor iyi olur

govou gayet yerinde bir transfer fazla sakatlık yaşamamış sadece lyon'da geniş bir kadro var tercih edilmemiş.govou çok hızlı teknik bir topçu rakip takımlardaki sol kanatları çökertir rahatlıkla.benim bildiğim 28-29 yaşında ki yaşlı da sayılmaz.ona bakarsak anelka da 30 ama ingilterede döktürüyor.

nasıl bir kadro bu kadroda 7 yabancı var :D

Ben bu yılda linderothdan faydalanacağımızı sanmıyorum.Adam kamp zamanında yine sakatlanıp özel çalışmaya tabi tutuldu.İyi oyuncu ama 2 sezonda 10 maçlık bir performansla ilerisi için umut vermiyor işin gerçeği.Benim düşüncemde ağustos sonuna linderotun durumu tam netlik kazanır ama umutlu değilim açıkçası..

Ben habere hala inanmıyorum telefonuma mesaj gelmeden inanmam:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt