# Sidney Govou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sidney Govou Galatasaray'a Doğru

Alakasi yok. Haber ajanslarindaki haberleri diger internet siteleri dogal olarak yayinliyor, haberin dogru olup olmadigini bilemezler sadece oraya güvenerek kaynak gösteriyorlar.

yüksek zekanla beni aydınlattığın için teşekkür ederim de ben de aynı şeyi diyorum... güvenilir olduğu için diğer siteler de yayınlıor...

basmadı heralde....

Govou %99 Galatasaray'a imza atıyor!

%1'lik ihtimal imzayı atacağı kalemin ucu bitmiş olabilir!

yüksek zekanla beni aydınlattığın için teşekkür ederim de ben de aynı şeyi diyorum... güvenilir olduğu için diğer siteler de yayınlıor...

basmadı heralde....

Biraz daha yasina uygun konussan iyi olur. Güvenilir bir kaynak olarak Kadir Cetincali'yi göstermek pek mantikli degil, zira adamin bugüne kadar yaptigi haberlerin yüzde 90'i balon cikti. Bu haberi sitelerine koyanlar da haber ajansi'nin haberi diye koyuyor. Neyse tartismaya gerek yok..

¤ Maraton | iddaa ¤ ADNAN SEZGİN AÇIKLADI!..

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yeni sezon için Milan Baros´un yanına partner olarak adı geçen O. Lyon'un forvet oyuncusu Sidney Govou hakkında MARATON.COM.TR’ye açıklamada bulundu.

Telefon ile ulaştığımız Adnan Sezgin yaptığı açıklama, Bahsi geçen oyuncu ile ilgili bir görüşmelerinin olmadığını ve bu haberlerin nasıl ve nereden çıktığına anlam veremediğini belirtti. Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Adnan Sezgin en kısa zamanda yeni transferlerin takıma katılacağının da müjdesini verdi.

https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=81251

Telefon ile ulaştığımız Adnan Sezgin yaptığı açıklama, Bahsi geçen oyuncu ile ilgili bir görüşmelerinin olmadığını ve bu haberlerin nasıl ve nereden çıktığına anlam veremediğini belirtti. Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Adnan Sezgin en kısa zamanda yeni transferlerin takıma katılacağının da müjdesini verdi.

maraton.com.tr

inşallah mı diyelim ne diyelim haldun abinin söylediğinden transfer edilecek adamın afrikalı veya afrika kökenli olduğu belliydi.....

türkspor net birazdan haberin dogruluık payından bahsedecekmiş.....haberiniz olsun renktaşlar

maraton.com.tr

bence yönetim bu transferlerle ilgili Adnan Sezgin'e bilgi vermiyor..:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt