Sıfır Bir (2016-2019)

Yahu Ugur ne anlatiyorsun yine?
Sanki yazilan her mesaj icin gerekce yazmak zorundayiz.
Üstelik bu konu özelinde gerekce mi yazdim da ama öyle bir saplantili birisin ki umrunda olmuyor.
Gerekce uyuya kalmak, yani türk dizilerinden sikilmak.
Su kadarcik seyi bile anlayamiyorsan bu senin sorunun yahu.
Bu sefer yetmiyor millete yaptigin yargilama sucunu sen asagi yukari her yoruma karsi yapiyorsun.
Insanlarin verdigi cevaba saydi duymayi ögrenmedigin sürece yikil karsimdan.
Ama bu dizi türk dizilerine benzemiyor klişesi yok, süresi kısa, uzun diyaloglar, tekrar yok...önyargılısın izlemeden karar verme bugün yeni bölüm yeni cinayetler izleyeceğiz bugün parmaklar kesilecek çok heyecanlıyım

önceden daha tehlikeliydi bu mahalleler şuan da öyle ama eskiye nazaran narkotik daha etkin en azından direk sokak ortasında satamıyorlar. Bu dizinin Adana insanını yansıttığını da düşünmüyorum zaten oyunculara bakarsanız %80'ı falan Adanalı değil o mahalleler çok ayrı dünya merkezle tek alakası şivedir başka bir şey değil. diziye gelince 3 sezonu bende izledim şuan izlemiyorum herkesin blu tv üyeliğimi istemesinden bıktım iptal ettirdim :)
:asd::asd::asd:hapishanede daha güzel üstat full aksiyon ve gün ışığı görmemiş diyaloglar hiç boş sahne yok

önceden daha tehlikeliydi bu mahalleler şuan da öyle ama eskiye nazaran narkotik daha etkin en azından direk sokak ortasında satamıyorlar. Bu dizinin Adana insanını yansıttığını da düşünmüyorum zaten oyunculara bakarsanız %80'ı falan Adanalı değil o mahalleler çok ayrı dünya merkezle tek alakası şivedir başka bir şey değil. diziye gelince 3 sezonu bende izledim şuan izlemiyorum herkesin blu tv üyeliğimi istemesinden bıktım iptal ettirdim :)

Ona katılıyorum Adana insanını yansıttığı felan yok, dediğin gibi bu tarz mahallelerde zaten her ilde bu insanlar var. Adanaya özgü bir durum değil.

Ona katılıyorum Adana insanını yansıttığı felan yok, dediğin gibi bu tarz mahallelerde zaten her ilde bu insanlar var. Adanaya özgü bir durum değil.
kesinlikle öyle ama Adanalıyım dediğimde insanların bir güneşe ateş etme konusunu soruyorlar iki sıfır biri soruyorlar Adanalıları böyle tanımasınlar en azından. Genci yaşlısı yok herkes izliyor bir şekilde bilinçaltı oluşuyor yani

Cono aşireti adanada yok mu? izmir'de, diyarbakır'da var da bilmiyor muyuz? "ali sok, yalçın çek" adanada rutin bir gün...

İşte gerçekler...Polis teşkilatı bıkmış tayin adana çıkınca ağlıyorlar burada gelmiş hala rerörerö

Her yerde reklamlarını görmeye başladım, bakacağım nasıl birşeymiş diye.

kesinlikle öyle ama Adanalıyım dediğimde insanların bir güneşe ateş etme konusunu soruyorlar iki sıfır biri soruyorlar Adanalıları böyle tanımasınlar en azından. Genci yaşlısı yok herkes izliyor bir şekilde bilinçaltı oluşuyor yani

Adana, adanalı böyle biliniyorsa bugün, bunun en büyük sebebi o güneşe ateş eden arkadaşımızın yaptığı şeyi övülecek şekilde lanse eden enteresan güruhtur. Dizide olanlarıda enteresan şekilde sahiplenen bir güruhta var, bu da zarar veriyor. Hürriyete veya Adanaya özgü değil ki. Nedir bu kimlikleştirme çabası, sanki çok güzel birşeymiş gibi bide.

nesi saçma üstat? hangi sezonu işledin? o kadar adam öldürüp dışarda mı kalacaklardı? elbette hapse girecekler kimisi müebbet alacak firari olanlarda "biri de bir bini de bir" deyip daha da celallenecek...saçma dediğin kısımları yazabilirsen sevinirim
Bir şeyin gerçek gibi olması yada gerçeğe yakın olması onun saçma olmadığını göstermez ülkemizde yaşanan olaylar başlı başına saçmalık haberlerde bu tarz şeyler izliyoruz ve demiyor muyuz ne kadar saçma ve gereksiz olaylar?

Bunu dizi haline getirince daha da saçma oluyor.Ben oyunculuklar ya da efektlerden ya da senaryodan bahsetmiyorum.Sorun malzeme sorunu kendi yaşadıklarımızdan bagımsız şeyler işleyemiyoruz.Ve kendi yaşadıklarımızda dibine kadar saçma.

Cono aşireti adanada yok mu? izmir'de, diyarbakır'da var da bilmiyor muyuz? "ali sok, yalçın çek" adanada rutin bir gün...

Neyi savunduğunuzu anlamış değilim Uğur bey. Diziyimi savunuyorsunuz, çekimlerinimi konusunumu? Yoksa konusunun gerçekliğini mi savunuyorsunuz?

Yanlış biliyorsam düzeltinde ben Hürriyette felan görmedim cono aşireti. Şakirpaşayla karıştırıyor olmayasınız ?

Bütçesine göre youtube dizisi olarak en iyi dizi bu ülke sınırları içerisinde. İlk başladığı dönem özelinde tabiki. 01 patladıkdan sonra çok denendi bu tarz işler hiçbiri tutmadı, samimi bulunmadı. Konusu anormal felanda değil, daha öncede dedim bana uzak değil. Bu demek değilki herkese hitap edecek. Siz konunun gerçekliğinden bahsederken sanki o olayları güzel şeylermiş gibi lanse etmeye başladınız gibi geldi. Yanlış.

Neyi savunduğunuzu anlamış değilim Uğur bey. Diziyimi savunuyorsunuz, çekimlerinimi konusunumu? Yoksa konusunun gerçekliğini mi savunuyorsunuz?

Yanlış biliyorsam düzeltinde ben Hürriyette felan görmedim cono aşireti. Şakirpaşayla karıştırıyor olmayasınız ?

Bütçesine göre youtube dizisi olarak en iyi dizi bu ülke sınırları içerisinde. İlk başladığı dönem özelinde tabiki. 01 patladıkdan sonra çok denendi bu tarz işler hiçbiri tutmadı, samimi bulunmadı. Konusu anormal felanda değil, daha öncede dedim bana uzak değil. Bu demek değilki herkese hitap edecek. Siz konunun gerçekliğinden bahsederken sanki o olayları güzel şeylermiş gibi lanse etmeye başladınız gibi geldi. Yanlış.
Teşekkürler.

Bir şeyin gerçek gibi olması yada gerçeğe yakın olması onun saçma olmadığını göstermez ülkemizde yaşanan olaylar başlı başına saçmalık haberlerde bu tarz şeyler izliyoruz ve demiyor muyuz ne kadar saçma ve gereksiz olaylar?

Bunu dizi haline getirince daha da saçma oluyor.Ben oyunculuklar ya da efektlerden ya da senaryodan bahsetmiyorum.Sorun malzeme sorunu kendi yaşadıklarımızdan bagımsız şeyler işleyemiyoruz.Ve kendi yaşadıklarımızda dibine kadar saçma.
Tamam da zaten tüm kanunsuz işler saçma değil mi escobarı izleyince beğenen kişi bunu beğenmiyorum diyemez onu kastediyorum...Yani meksikalı mafya olunca iyi yahut sicilyalı yada irlandalı ama adanalı olunca mı kötü üstat? bence önemli olan gerçekçilik, senaryo ve prodüksiyon...sonuçta dünya sinemasında suç janrı diye bir kategori var ve ilk defa türklerden böylesi iyi bir iş çıktı...

Tamam da zaten tüm kanunsuz işler saçma değil mi escobarı izleyince beğenen kişi bunu beğenmiyorum diyemez onu kastediyorum...Yani meksikalı mafya olunca iyi yahut sicilyalı yada irlandalı ama adanalı olunca mı kötü üstat? bence önemli olan gerçekçilik, senaryo ve prodüksiyon...sonuçta dünya sinemasında suç janrı diye bir kategori var ve ilk defa türklerden böylesi iyi bir iş çıktı...
mesela escobardan örnek vermişsin yada baba filmini örnek alalım bizdeki gibi boş değil onların içeriği çok politik işin içerisinde suç olsada felsefi yönleride var.

Bizde bu yok, kuru kuruya o bize racon kesti kafasına sıkalım, sen bana yan baktın kafasına sıkalım.

Son düzenleme:

Genel olarak adana dendi ya üstat...Hürriyet genelde kürt biraz da türk barındıran bir mahalle evet şakirpaşa ve hava alanı tarafı eskiden ermeni-araptı şimdi ermenilerin yerinde az sayıda kürt ve çokça da çingene var hala arap bulunur...

Evet dediğiniz gibi tutmaz zira gerçekçi değil sıfır bir özgün...herkese hitap da etmeyebilir ama amerikan suç dizisini izleyip beğenen adam bunu hiç izlemeden kafadan itiraz ediyorsa esas samimiyetsizlik orada...

ayrıca adananın her yeri tehlike...karataşından ceyhanına...hemşerilerimi de seviyorum en aşırı şeriatçısı da videodaki cono ablası da hürriyette anlatılan çetecisi de yankesicisi de çekçekçisi de esnafı da candır...

mesela escobardan örnek vermişsin yada baba filmini örnek alalım bizdeki gibi boş değil onların içeriği çok politik işin içerisinde suç olsada felsefi yönleride var.

Bizde bu yok kuru kuruya o bize racon kesti kafasına sıkalım sen bana yan baktın kafasına sıkalım.
öyle değil işte diyorum sıfır birde racon yok felsefenin de kralı var ama uyduruk değil sahici

Geri
Üst Alt