Cevap: Sıfır Ve İkinci El Araç Tavsiyesi

al bir doğan slx ver yanı renktaş :sgr:

Paraları neredeyse güveler yiyecek ben hala alamadım lan. Emre hele bi gel bişi dicem. :asd:

Abi görüntü iyide yakıt konusunda mı böyle diyorsun

Yakıt konusuda var , ama genel olarak memnun kalmazsın görüntüsü ile kullanıcı memnuniyeti ters orantılı , ben Amerikancıyım ama şunu diyeyim Chevrolet'in " amerikan " olmayanından uzak durmak lazım .

ama karar sizin ,

Arkadaşlar, malumunuz aylardır araba arıyorum ve en sonunda 2005 model clio 2'ye 20 lira fiyat çekildiğinide gördükten sonra sıfır araç almaya karar verdim ve bunu iş yeri değişikliğim nedeniyle 3-4 hafta içinde almam gerekiyor. Bir çok markanın fiyatlarına baktım hemen hemen aynı rakamları çekmişler. O yüzden aklımda dizel corsa veya clio4 var. Siz neder siniz? Bir de sıfır araç almanın zamanı mı? ( gerçi olmasada almak zorundayım. :asd: )

Bu arada nakit 15 bin lira param var. Geri kalanını kredi olarak halledicem.

Sıfır araba almak en mantıklısı, seni ikinci el al diye kandıran çok olacaktır itibar etme.

Aslında tam tersi çevremdeki herkes o kadar parayı ikinci el arca vereceğine sıfır al diyor. Garip bir çevrem var heralde. :asd: peki sen mar-model olarak ne önerirsin?

Clio 4 motor olarak iyi ancak kasa olarak sorunları var, kullananların bir kısmı şikayetçi, o yüzden ben tavsiye etmem. Ama alma da demem, sonuçta motor kalitesi gayet iyi.

Onun dışında dizel alınacaksa Punto-Fiesta gibi araçlara bakmanı tavsiye ederim ancak donanım düşkünüysen Punto'yu daha makul bir fiyata alabilirsin. Ayrıca Multijet az yakar ve iyi motordur.

Clio 4 motor olarak iyi ancak kasa olarak sorunları var, kullananların bir kısmı şikayetçi, o yüzden ben tavsiye etmem. Ama alma da demem, sonuçta motor kalitesi gayet iyi.

Onun dışında dizel alınacaksa Punto-Fiesta gibi araçlara bakmanı tavsiye ederim ancak donanım düşkünüysen Punto'yu daha makul bir fiyata alabilirsin. Ayrıca Multijet az yakar ve iyi motordur.

Corsa'yı önermez misin?

clio4 estetik olarak şık ama teknik olarak bilmem ama punto teknik olarakta ekonomik olarakta iyi tipide idare eder

Harbiden de bozulur. :asd: 1 ay önce ps3 alıp, 4'ün çıkacağını öğrenmek gibi olur. :asd: peki vw veya i20 nasıl olur? Hacı bence sen komple bana anlatsana şu olayı. :asd:

Polo ve İ20 ben sevmiyorum o yüzden birşey diyemem.

Donanımdan kastım; Dijital klima ve alaşım yani direk jantlı fln olsun, kol dayama olsun, katlanabilir ayna olsun, diyorsan en az orta paketli bir donanım seçmen lazım. Ford'da Titanium, WV'de Comfortline diye gider.

Giriş seviyesi fiyata göre 3-4.000TL fark olabilir markalara göre değişir.

Benim için dijital klima veya analog klima fark etmez, arabamda jant değil jant kapağı olsada sorun değil diyorsan giriş seviyesi bir paket alırsın ve dediğim gibi daha ucuza gelir.

Polo ve İ20 ben sevmiyorum o yüzden birşey diyemem.

Donanımdan kastım; Dijital klima ve alaşım yani direk jantlı fln olsun, kol dayama olsun, katlanabilir ayna olsun, diyorsan en az orta paketli bir donanım seçmen lazım. Ford'da Titanium, WV'de Comfortline diye gider.

Giriş seviyesi fiyata göre 3-4.000TL fark olabilir markalara göre değişir.

Benim için dijital klima veya analog klima fark etmez, arabamda jant değil jant kapağı olsada sorun değil diyorsan giriş seviyesi bir paket alırsın ve dediğim gibi daha ucuza gelir.

O zaman ben şunların sitesine goreyimde seçim falan yapayım. Bakalım kaça patlayaca.. Teşekkurler arkadaşlar. Zaten galerileride gezince az çok kararımı veririm ve sizlede paylaşırım.

Geri
Üst Alt