- 5 Eylül 2014
- 85.117
- 71.109
- 4.513
benim hondayı al artıkSeat Leon fr hybrid 2025 modelini kullanan var mı? Araçtan memnun musunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim hondayı al artıkSeat Leon fr hybrid 2025 modelini kullanan var mı? Araçtan memnun musunuz?
Senin sperm ve alkol kokulu pert honda @Feramuz Jr Kayalar ’a yakışırbenim hondayı al artık
Seat Leon fr hybrid 2025 modelini kullanan var mı? Araçtan memnun musunuz?
Sıfır aldığım Passion X-Style CHR 4 ayını tamamlamak üzere. Şehir içi fazla km yapacaklar için gayet güzel ama şehir dışı ağırlıklı kullanacaklara tavsiye etmem; hantal sayılır, motor-yol-rüzgar seslerini epey alıyor kabine. Fazla km yapmayacaklara şehir içi kullanım için de cazip değil; ettiğin üç kuruş tasarrufu MTV farkıyla geri verirsin, ne anladık?Toyota chr veya cross hibrit kullanan var mı?
Cross da benzer hatta tek avantajı arkada rahat oturmak olabilir.Sıfır aldığım Passion X-Style CHR 4 ayını tamamlamak üzere. Şehir içi fazla km yapacaklar için gayet güzel ama şehir dışı ağırlıklı kullanacaklara tavsiye etmem; hantal sayılır, motor-yol-rüzgar seslerini epey alıyor kabine. Fazla km yapmayacaklara şehir içi kullanım için de cazip değil; ettiğin üç kuruş tasarrufu MTV farkıyla geri verirsin, ne anladık?
Şimdilik memnunum, yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum, birkaç yıl sonra fikrim değişebilir. Evde şarj etme imkanım olsa kesinlikle full elektrikli araç alırdım, onu da söylemiş olayım.
Doğrudur. Arka koltuk alanı ve bagaj önceliğim olmadığı için CHR tercih ettim, tasarım olarak da Corolla Cross' u eski ve sıkıcı bulup ilgi alanıma almamıştım. Zevk meselesi bir noktadan sonra.Cross da benzer hatta tek avantajı arkada rahat oturmak olabilir.
CHRlarda sanırım arkada oturan için alan dardı.
Havaalanı dönüşü bindiğim Egea taksi, Clio-İbiza-CHR ile her zaman geçtiğim basit bir kasisten geçerken at arabası gibi zıplatmıştı. Şoföre arabada bir sorun mu olduğunu sorduğumda, yeni bakımdan çıktığını, Egea' ların 5 para etmez arabalar olduğunu söylemişti.10.000den 1 kuruş fazla etmeyecek bi araç
Kayınpedere cross almayı düşünüyorum, genelde şehir içi kullanıyor, şehir dışıda 100 km'yi geçmez yollarda. Kendinde grandlandx var. Onu ben almayı planlıyorum, şimdi grandland rahatligindan kötü ise kaynana beni çiğ çiğ yer korkum oSıfır aldığım Passion X-Style CHR 4 ayını tamamlamak üzere. Şehir içi fazla km yapacaklar için gayet güzel ama şehir dışı ağırlıklı kullanacaklara tavsiye etmem; hantal sayılır, motor-yol-rüzgar seslerini epey alıyor kabine. Fazla km yapmayacaklara şehir içi kullanım için de cazip değil; ettiğin üç kuruş tasarrufu MTV farkıyla geri verirsin, ne anladık?
Şimdilik memnunum, yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorum, birkaç yıl sonra fikrim değişebilir. Evde şarj etme imkanım olsa kesinlikle full elektrikli araç alırdım, onu da söylemiş olayım.
ben önerdim aracı, kullanmadım ama hiç.Arka çift bağımsız suspansiyonlarla filan rahat edeceklerdir. Ayrıca sanayiye gidip hangi ustaya sorsan, sağlamlık-sorunsuzluk bağlamında ilk tavsiye edeceği marka Toyota olacaktır ki şahsen overrated değerlendirdiklerini düşünsem de işin profesyoneli onlar sonuçta.Kayınpedere cross almayı düşünüyorum, genelde şehir içi kullanıyor, şehir dışıda 100 km'yi geçmez yollarda. Kendinde grandlandx var. Onu ben almayı planlıyorum, şimdi grandland rahatligindan kötü ise kaynana beni çiğ çiğ yer korkum oben önerdim aracı, kullanmadım ama hiç.
Elimizi bağlayan aslında ÖTV muafiyeti kısıtlaması ve SUV araclara alışmış olmaları. 5 seneyi doldurdu grandland. Yeni araç alma hakları var, eskisini satıp. Kayınpederim engelli bir birey. Orada da seçenekler kısıtlı. Ben grandlandxi 40.000 km'de temiz kullanıldığını bildiğim bir yerden almış olacağım, ki alınırken ben önerdim al diye, o da aracını sifirlayacak. Win-win hikayesi. Ayrıca araç fiyatını ödedikten sonra kalan kısmını taksitlendirme durumum oluşacak, kendisine kalsa üste para istemiyor ama kayınvalideye koz vermek istemiyorum 150-200 bin içinArka çift bağımsız suspansiyonlarla filan rahat edeceklerdir. Ayrıca sanayiye gidip hangi ustaya sorsan, sağlamlık-sorunsuzluk bağlamında ilk tavsiye edeceği marka Toyota olacaktır ki şahsen overrated değerlendirdiklerini düşünsem de işin profesyoneli onlar sonuçta.
Fazla km yapmayacaksa yine de tavsiye etmem. Hybrid ile yapacağı tasarrufu MTV ile peşinen geri vermiş olacak zaten, mis gibi normal benzinli bir araç alsın geçsin. Dediğim gibi, evde şarj imkanı varsa tercih kesinlikle full elektrikli olmalı; ÖTV, enerji sarfiyatı, bakım maliyeti ile aklın yolu bir nitekim.
tamamen elektrikli togg var, o topa hiç girmek istemiyorum. Alabileceğimiz Toyota modelleri bunlar 
1. Corolla Cross Japonya' da üretiliyor, muafiyete dahil değil yani. Corolla Sedan yerli.Elimizi bağlayan aslında ÖTV muafiyeti kısıtlaması ve SUV araclara alışmış olmaları. 5 seneyi doldurdu grandland. Yeni araç alma hakları var, eskisini satıp. Kayınpederim engelli bir birey. Orada da seçenekler kısıtlı. Ben grandlandxi 40.000 km'de temiz kullanıldığını bildiğim bir yerden almış olacağım, ki alınırken ben önerdim al diye, o da aracını sifirlayacak. Win-win hikayesi. Ayrıca araç fiyatını ödedikten sonra kalan kısmını taksitlendirme durumum oluşacak, kendisine kalsa üste para istemiyor ama kayınvalideye koz vermek istemiyorum 150-200 bin içintamamen elektrikli togg var, o topa hiç girmek istemiyorum. Alabileceğimiz Toyota modelleri bunlar Ekli dosyayı görüntüle 292781
Cross girmiyormus, şimdi tekrardan baktım. Chr var. Hayırlısı, bı ara Toyota bayisine ugrayayim bakayım, çok teşekkür ederim bilgiler için.1. Corolla Cross Japonya' da üretiliyor, muafiyete dahil değil yani. Corolla Sedan yerli.
2. CHR, arka oturma alanı ve bagaj kaygısı yoksa, an itibariyle en iyi tercih olacaktır.
3. Renault, Duster ve daha önemlisi Austral' i yerli statüsüne sokacak deniyor. Onlar da iyi tercih olabilir.