- 18 Temmuz 2009
- 81.947
- 239.318
- 5.263
lan yavş ben zaten önerilmesi gerekeni önerdim hala ne görüşüGörüş alıyorum insanlardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan yavş ben zaten önerilmesi gerekeni önerdim hala ne görüşüGörüş alıyorum insanlardan
Akıl akıldan üstündürlan yavş ben zaten önerilmesi gerekeni önerdim hala ne görüşü
Akıl akıldan üstündür
seni bitiricemAkıl akıldan üstündür
Aldın mı teslalan yavş ben zaten önerilmesi gerekeni önerdim hala ne görüşü
yok elektrikliyle uğraşamamAldın mı tesla
Bitir beniseni bitiricem
Elektrikli kışın 120km/h sabit hızda 650km menzil vermediği sürece alınmaz daha varAldın mı tesla
Elektrikli kışın 120km/h sabit hızda 650km menzil vermediği sürece alınmaz daha var
2. araçsa ucuz olanlardan citröen c3 elektrikli bile yeter. ama uzun yolda hele ki kışın menzil çok sorun.2. Aracsa her turlu alinir tek aracsa haklisin..esimde de bende de benzinli arac var esimin aracini fiyati 1850yken degistirmedigime cok pismanim..
abi ne biniyonşarj sorunu yaşamayacak olan elektrikli alabilir.
menziller 1000 km olduğunda ötv de benzer seviyede artacak, anlamı kalmayacak pek.
özellikle almanya satış fiyatına burada tesla almak mantıklıydı 1900ken.
kayin peder de byd var cok memnunlar suv olanişarj sorunu yaşamayacak olan elektrikli alabilir.
menziller 1000 km olduğunda ötv de benzer seviyede artacak, anlamı kalmayacak pek.
özellikle almanya satış fiyatına burada tesla almak mantıklıydı 1900ken.
Satim sana
yok mercedes biniyomSatim sana
Seneye MK8 Clubsport ya da BMW 3 seriyok mercedes biniyom
kac kmde sonraki araba ne dusunuyon
3 seri tavsiye etmiyorum, nedenise cok ufak ic hazmiSeneye MK8 Clubsport ya da BMW 3 seri
Golf'a sığdıktan sonra o problem olmaz3 seri tavsiye etmiyorum, nedenise cok ufak ic hazmi
hele cocuklarla birsey sigmiyor