birbirimiz kandırmayalım şimdi halit. bariz kaytarmışsın, tüymüşsün, saklanmışsın, ötelemişsin.. :asd: şaka şaka ama her şakanın altında da bir gerçeklik vardır o yüzden şaka da olmayabilir. :asd:

Kaçsam,kaçtım derim kardeşim.Kimseden saklıyacak halimiz yok.Millet 30 yaşında gidiyor askere biz 26 da gitmişiz çok mu? İnan her yerde askerlik önümü tıkıyor.Onun için biran evvel gitmem lazım.Konuyu da ne hale getirdin Hüseyin.Ama askerlik bittikten sonra bi palio veya o kalibre de bir araba alacam.Kibar arabalar.

Kaçsam,kaçtım derim kardeşim.Kimseden saklıyacak halimiz yok.Millet 30 yaşında gidiyor askere biz 26 da gitmişiz çok mu? İnan her yerde askerlik önümü tıkıyor.Onun için biran evvel gitmem lazım.Konuyu da ne hale getirdin Hüseyin.Ama askerlik bittikten sonra bi palio veya o kalibre de bir araba alacam.Kibar arabalar.

niye kızdın la bu kadar? :asd: o değilde ne palio'su? alınır mı la o araba manyak mısın?

Peugeot 206+ 2010 ve 2011 modelleri neden görece düşük fiyatlı bilen var mı?

Peugeot 206+ stokları eritebilmek adına Türkiye gibi ülkelerde çıkartılmış bir model. Ona rağmen çok satmadı. O arabanın üstüne 207 ve bu sene çıkan 208 geldi. 2 kasa eski yani. Alırsın ama satarken çok zorlanırsın, düşük fiyata satar zarar edersin.

abi bende aynen okurken bir yandan çalışıyorum biriktire biriktire bir miktar parada oldu günde 4 saat otobüs yolculugu koyunca bir araba alayım dedim ve 1.3 multijet paliovan aldım

şimdi palio 1.3 multijet in olumlu tarafları

*eger van tercih edersen 7 8 bin liralara 2004 2006 model araba alma şansın olabiliyor öbürtürlü o paralara 94 92 model arabalar alabilirsin

*multijet motoru gerçekten saglamdır km sine pek bakma taksiciler bile 400 bin km görüyor o motorla

*az yakar az kacar sehir icinde kullanıcam cok basmıcam diyorsan bu araba adeta koklar ama van alıcaksan günde 50 km yapmalısın ki devlete karsı vericegin vize vergi paralarını benzinden yapıcagın tasarrufla kapatabilesin hatta kar a geçiyorsun

*ufak tefektir her yere girersin

olumsuz yönleri

*komfor kocaman bir 0

*alt takım rezalet sürekli usta usta gezersin rulmanlar dagılır yok frenler biter alt takımı gerçekten narindir

*elektrik aksam eh işte pek problem yaşatmaz

* van larda yalıtım namına hiç birşey yok ordan burdan hava girer içeri

*normal palio yu cabuk satarsın van modelini zor satarsın

*1.3 multijet rampada bayılır cevre yolunda hafif rampaya geldin mi yiyecegin küfürlere hazır ol

sonuç olarak her nekadar 2 ayda 2. kez fren ayarı istesede sol kapıdan hava su girsede memnunum arkadas sonuç olarak başka bir araçla 2000 tl ye yaptırcagın tamiri bunda 500 e halledersin

geçen yaz şöle bir bakımda geçti

zincir ve filtrelerin degişimi klima kazanı degişimi arkaya cam açtırma ön rulmanların degişimi fren ayarı motor temizleyici katkılar motor üst kapagı degişimi komple bakım işçilik dahil 750 tl

abi bende aynen okurken bir yandan çalışıyorum biriktire biriktire bir miktar parada oldu günde 4 saat otobüs yolculugu koyunca bir araba alayım dedim ve 1.3 multijet paliovan aldım

*eger van tercih edersen 7 8 bin liralara 2004 2006 model araba alma şansın olabiliyor öbürtürlü o paralara 94 92 model arabalar alabilirsin

*multijet motoru gerçekten saglamdır km sine pek bakma taksiciler bile 400 bin km görüyor o motorla

*az yakar az kacar sehir icinde kullanıcam cok basmıcam diyorsan bu araba adeta koklar ama van alıcaksan günde 50 km yapmalısın ki devlete karsı vericegin vize vergi paralarını benzinden yapıcagın tasarrufla kapatabilesin hatta kar a geçiyorsun

olumsuz yönleri

*komfor kocaman bir 0

*alt takım rezalet sürekli usta usta gezersin rulmanlar dagılır yok frenler biter alt takımı gerçekten narindir

*1.3 multijet rampada bayılır cevre yolunda hafif rampaya geldin mi yiyecegin küfürlere hazır ol

sonuç olarak her nekadar 2 ayda 2. kez fren ayarı istesede sol kapıdan hava su girsede memnunum arkadas sonuç olarak başka bir araçla 2000 tl ye yaptırcagın tamiri bunda 500 e halledersin

zincir ve filtrelerin degişimi klima kazanı degişimi arkaya cam açtırma ön rulmanların degişimi fren ayarı motor temizleyici katkılar motor üst kapagı degişimi komple bakım işçilik dahil 750 tl

Görüşlerin için sağol kardeşim.Bende o meblağlarda bir araba istiyorum.Şehir içi kullanacam.

olumsuz yönleri

*komfor kocaman bir 0

Hahahaha okuduğum en iyi yorumlardan biridiydi

Hem Cenk hemde ben kullanmış insanlarız.

1.3 dizeli az yakar, az kaçar sorularınız bunlar ise.

bi kaç sorum var zahmet olucak ama, şimdi 2011 astra h 25 bin km de var mesela bide 2012 model 40 bin km de var bunlardan hangisini seçmek mantıklı olur? Aracı 2 haftadır araştırıyorum aşşa yukarı hakimim sadece paketlerde kafam karıştı enjoy,elegance,cosmo vs hangisinin içinde ne var tam bilmiyorum o konuda varsa bilginiz çok iyi olur :)

2006 2007 model karsan lazım geçen gün konyada bulduk 21 bin tl kaporta cacık çıktı boşa git gel masraf

Bütçeyi 15.000'e kadar çıkardım. Fazla yakmayacak, rahat edebileceğim bir araba arıyorum. Boyum 1.85 kilom 110 civarı.

Clio önerdiler. Siz ne dersiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

~ Atakuleden at beni, gülüm aman aman.. ~

Geri
Üst Alt