Kaçsam,kaçtım derim kardeşim.Kimseden saklıyacak halimiz yok.Millet 30 yaşında gidiyor askere biz 26 da gitmişiz çok mu? İnan her yerde askerlik önümü tıkıyor.Onun için biran evvel gitmem lazım.Konuyu da ne hale getirdin Hüseyin.Ama askerlik bittikten sonra bi palio veya o kalibre de bir araba alacam.Kibar arabalar.
abi bende aynen okurken bir yandan çalışıyorum biriktire biriktire bir miktar parada oldu günde 4 saat otobüs yolculugu koyunca bir araba alayım dedim ve 1.3 multijet paliovan aldım
şimdi palio 1.3 multijet in olumlu tarafları
*eger van tercih edersen 7 8 bin liralara 2004 2006 model araba alma şansın olabiliyor öbürtürlü o paralara 94 92 model arabalar alabilirsin
*multijet motoru gerçekten saglamdır km sine pek bakma taksiciler bile 400 bin km görüyor o motorla
*az yakar az kacar sehir icinde kullanıcam cok basmıcam diyorsan bu araba adeta koklar ama van alıcaksan günde 50 km yapmalısın ki devlete karsı vericegin vize vergi paralarını benzinden yapıcagın tasarrufla kapatabilesin hatta kar a geçiyorsun
*ufak tefektir her yere girersin
olumsuz yönleri
*komfor kocaman bir 0
*alt takım rezalet sürekli usta usta gezersin rulmanlar dagılır yok frenler biter alt takımı gerçekten narindir
*elektrik aksam eh işte pek problem yaşatmaz
* van larda yalıtım namına hiç birşey yok ordan burdan hava girer içeri
*normal palio yu cabuk satarsın van modelini zor satarsın
*1.3 multijet rampada bayılır cevre yolunda hafif rampaya geldin mi yiyecegin küfürlere hazır ol
sonuç olarak her nekadar 2 ayda 2. kez fren ayarı istesede sol kapıdan hava su girsede memnunum arkadas sonuç olarak başka bir araçla 2000 tl ye yaptırcagın tamiri bunda 500 e halledersin
geçen yaz şöle bir bakımda geçti
zincir ve filtrelerin degişimi klima kazanı degişimi arkaya cam açtırma ön rulmanların degişimi fren ayarı motor temizleyici katkılar motor üst kapagı degişimi komple bakım işçilik dahil 750 tl