Hem görüntü hem en son piyasasini hatirladigimdan Megane Coupe derim genç arabasi tek kapı yakmaz mis

Maşallah reno kaç binde araç :D bende arkadasa Megane Coupe bak diyorum

240 bin'e dogru yaklasiyor bizim Galaxy. Sanirim bu Ford Galaxy lerden fazla yok Türkiyede, yazin kücük bir sorun icin tamirciye götürmüstük Ford tamircisindeki adam bile "bu ne lan böyle" demisti :asd:

Alman bir hatun ayarlasana bana. Kapağı atalım Almanya'ya. Bu ne fark arkadaş :)

olm yazda hic alamanci hatun gelmiyor mu sizin oralara
bir tane sisman birine kapagi atarsin oradan da hoop almanyadasin
hem o seni besler gözü gibi bakar sana
bizim köyden bir usak öyle yapti simdi burada krallar gibi yasiyor
türkiyede mal mal geziyordu angut

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bu ülkede araba sahibi olmak büyük sorun evet ama, özellikle bu ara kaçınmak lazım. Paran varsa üstüne biraz daha biriktirip veya kredi ile alacaksan yine biraz nakit para biriktirip öyle almanı tavsiye ederim. Yine aynı şekilde bu ülkedeki bankalara elbette muhtaç kalıyorsun eninde sonunda ama, ne kadar az vade olursa senin açından o kadar iyi olur. Öde öde bitmez çünkü o vadeler ve çıldırırsın, yakın arkadaşımdan biliyorum. Ve araba bir de 2. el ise sağlam bir şey bul ki, ayrıca sana masraf çıkarmasın. Bu ülkede sağlam 2. el araba bulmak çöplükte iğne bulmak gibi, bana kalırsa dediğim gibi biraz sabret 0 al. Ha yeni tecrübe için ise 206 al gitsin. Ama elinden çıkarabileceğin eh eli yüzü düzgün bir şey olsun olabildiğince. :)

240 bin'e dogru yaklasiyor bizim Galaxy. Sanirim bu Ford Galaxy lerden fazla yok Türkiyede, yazin kücük bir sorun icin tamirciye götürmüstük Ford tamircisindeki adam bile "bu ne lan böyle" demisti :asd:

Ya sen ford diyorsun sahi benim kafada reno önerdim Kaf orada, ben hiç görmedim galaxyden cmax serisinin ilk hali gibi sanırım :)

Ya sen ford diyorsun sahi benim kafada reno önerdim Kaf orada, ben hiç görmedim galaxyden cmax serisinin ilk hali gibi sanırım :)

Bizimki bak bundan

ford-galaxy-for_gal_00_3.jpg

Volkswagen da var tipatip ayni kasadan. Hatta koltuklari falan bile ayni :D VW Sharan.

sharan-vorne-links-kopie-6615374788623149161.JPG

Geri
Üst Alt