Benimki 1.3 Benzinli.

Ben seviyorum zaten arabamı yoksa bu kadar uzun kullanmazdım. Ama şey benimki 2 kapılı ve koltuk kolları kırıldı. Bu Fiesta'ların en büyük sorunlarından biri buymuş, koltuk kolları acayip kalitesiz olduğundan kolay kırılıyor

sent via GSC

Benimkinde sorun yok
Ayni 1,3 benzin oyomatik
110 bin km de almistim 1.sahibinden simdilik buyuk bir sorun cikarmadan getirdi beni bu gunlere

Su anda yatior ,kiz arkadasim kullanir ara sira ben kendime yeni aldim,ama ara sira ozluyorum bi tur atiyorum acikcasi

JJ | MP

Benimkinde sorun yok
Ayni 1,3 benzin oyomatik
110 bin km de almistim 1.sahibinden simdilik buyuk bir sorun cikarmadan getirdi beni bu gunlere

Su anda yatior ,kiz arkadasim kullanir ara sira ben kendime yeni aldim,ama ara sira ozluyorum bi tur atiyorum acikcasi

JJ | MP

Ben de 2012 de 1.sahibinden 105 bin km de almistim su an 170 bin'e yaklastim.

Aile durumu falan olmadikca 2 kisi icin ideal araba büyüklügü bence. Ben rahat ediyorum.

8 senede 65bin km mi gittin? Ben bir yilda 25 bin Kim gidiyorum.
Üniversite ye giderken almıştım arabayı o yüzden o zamanlar çok az kullanıyordum çünkü sömestr harcını ödediğinde otomatikmen üniversite nin bulunduğu eyaletin tamamında geçerli olan toplu ulaşım bileti harcın içinde dahil oluyordu.

Her gün arabayla üniversite ye gitsem (gidiş+donüş=130km) o benzin parasının altından hayatta kalkamazdım o zamanlar :D

sent via GSC

2 yaşında bir arabam var. 0 km leasing ile aldim. seneye leasing bitince satın almayi düşünüyorum. burda Marder (sansar) sorunu var gelip arabanin üstüne kaka yapıyor işiyor şerefsiz. ne yapabilirim?
anti personel mayın koy arabanın üstüne işemeye gelirse havaya uçsun

2 yaşında bir arabam var. 0 km leasing ile aldim. seneye leasing bitince satın almayi düşünüyorum. burda Marder (sansar) sorunu var gelip arabanin üstüne kaka yapıyor işiyor şerefsiz. ne yapabilirim?
su-gecirmez-miflonlu-arac-brandasi__1241564657986253.jpg

100-200 tl arası bişey internette.Senin yaşadığın yerde ne kadar bilemem tabi de.

Daha önce de belirttiğim gibi arabanın şahı i20’mim

Ekli dosyayı görüntüle 82632

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de severim. 2015'te 34 bine almıştım. 1.2 sense paket. O paraya alabileceğim en dolu arabaydı. Şimdi 75-80 bin arası gidiyor. Düşük kilometrede almam iyi olmuştu, hala biniyorum. Tek sıkıntı çocuklar olunca dar gelmeye başladı.

Şimdi ford ve renault bayilerine baktım renaultta sadece meagen ve clio yerli üretim olduğu için krediye giriyor ama fiyatlar etmez ayrıca ellerinde araba kalmadığını sipariş aldıklarını söylüyorlar çok yoğun bir talep varmış .

Benimki 1.3 Benzinli.

Ben seviyorum zaten arabamı yoksa bu kadar uzun kullanmazdım. Ama şey benimki 2 kapılı ve koltuk kolları kırıldı. Bu Fiesta'ların en büyük sorunlarından biri buymuş, koltuk kolları acayip kalitesiz olduğundan kolay kırılıyor

sent via GSC
Git bir büyük hurdacıya kendin sök, iki tanesini 15-20 Euroya alırsın.
Benim de uni zamanında Golf2 vardı.

Gidiyordum, söküp söküp takiyordum benim arabaya.
Kapı kolu olsun vitesi olsun aynası olsun hepsini değiştiriyordum.

Bir tane de Seat Ibiza vardı.
Tornavidayla çalışıyor du.
Kışın rampa aşağı yitikleyip, tornavida ve 2. vitesde arabayı çalıştırıyordum.
Ne güzel günler di, şimdi ki arabalarda yağ bile değiştiremiyorsun.

Gscimbom mobil

Git bir büyük hurdacıya kendin sök, iki tanesini 15-20 Euroya alırsın.
Benim de uni zamanında Golf2 vardı.

Gidiyordum, söküp söküp takiyordum benim arabaya.
Kapı kolu olsun vitesi olsun aynası olsun hepsini değiştiriyordum.

Bir tane de Seat Ibiza vardı.
Tornavidayla çalışıyor du.
Kışın rampa aşağı yitikleyip, tornavida ve 2. vitesde arabayı çalıştırıyordum.
Ne güzel günler di, şimdi ki arabalarda yağ bile değiştiremiyorsun.

Gscimbom mobil
Sorun koltuk kolundan ziyade koltuğun içindeki telden kaynaklanıyor. Koltuk kolu kırıldı mı ıçindeki tel de kopuk koltuk içinde kayboluyor.

Yani tek kolu değiştirmekle olmuyor. Tüm koltuğu söküp ıçindeki teli falan da değiştirmek lazım.

Zaten 2 kişiden fazla binen olmadı kaç yıldır arabaya. O yüzden de hiç uğraşmıyorum değiştirmekle falan

sent via GSC

İlk aracım olacak kendime ait olarak. Sürmek harici bilgim yok yardımcı olabilecek var mı bir kaç ilan atsam inceleseniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt