Bakamıyorum ya. Benim zaten konut kredim var. Bir ara ikinci el rio filan bakıyordum sonra o da koptu gitti. Şu sıfırdaki düşüş ikinci eli etkilerse belki 120 130 civarına bir şeyler bakabilirim
Corsa küçük mü geliyor? Aslında o fiyatlara iyi Corsalar vardı bir kaç ay öncesine kadar.

Corsa küçük mü geliyor? Aslında o fiyatlara iyi Corsalar vardı bir kaç ay öncesine kadar.
Rio, ibiza gibi araçlar bakıyor idim. Egea da olabilir. Corsa hiç cazip gelmemişti açıkçası. Donanıma önem veriyorum azıcık.

ikinci el fiyatları düşmez mi şu ötv düzenlemesiyle?

Rio, ibiza gibi araçlar bakıyor idim. Egea da olabilir. Corsa hiç cazip gelmemişti açıkçası. Donanıma önem veriyorum azıcık.

ikinci el fiyatları düşmez mi şu ötv düzenlemesiyle?
Düşer de o fiyat bandını fazla etkilemez.

Donanımsa i20ler daha mantıklı değil mi

Son 8-9 ay olmasa yine insaniydi fiyatlar aslında da işte ekim sonrası rezalet.

Düşer de o fiyat bandını fazla etkilemez.

Donanımsa i20ler daha mantıklı değil mi

Son 8-9 ay olmasa yine insaniydi fiyatlar aslında da işte ekim sonrası rezalet.
İ20ler de ilgili çekiyor. 2015 sonrası kasa olmak şartıyla.

Eylülde dizel rio alacaktım alamadım. Şimdi de kaçırdığım fiyatlar yüzünden alasım gelmiyor

Sıfır araba almak her zaman güçtü nispeten ama ben bir arabanın sıfır fiyatıyla ikinci el fiyatı arasında bu kadar az fark olmasını anlayamıyorum şu an.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013 yılında Meslek indirimi ile Kolumandan 94.500 liraya bir a180 almıştım.O zaman en fulu idi.Şu anda araba 150 kusur binde ne eder diye araştırdım.250 bin TL civarı ediyormuş.Ne saçma bir ülkede yaşıyoruz bu veri bile yeterli.Araci satıp yenisini almaya karar versem 550 bin TL imiş.Benim araba yari parasını bile çıkarmıyor.Bu da başka bir saçmalik.Mercedes'in fakirler için ürettiği bu arabayı ülkemizdeki maaşla çalışan insanların yüzde 80 i hayal bile edemez.Ulke ne duruma geldi.

2017 şubatta 47.000 TL’ye 110.000 kmde 1.6 dizel otomatik comfortline polo aldım. 4 sene kullandım 191.000 oldu km arabanın fiyatı 135.000-150.000 bandına çıktı. Araba eskiyor fiyatı artıyor.

Yani 22 yaşında İspanya’da bir milyon euro kazanan topçunun 35 yaşında burada 5 milyon euro etmesine şaşırmamalı.

Aynı paralellikte olay. Enteresan bir coğrafyayız.

Sıfır araba almak her zaman güçtü nispeten ama ben bir arabanın sıfır fiyatıyla ikinci el fiyatı arasında bu kadar az fark olmasını anlayamıyorum şu an.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın piyasa çok enteresan yerlere gitti ,şöyle özetliyim az çok araştırdığım şekilde

Sıfır araba almak için bayiye gittiğinde rengini modelini seçtiğinde genelde firmaların ellerinde olmuyor ve sipariş üzerine geliyor.Yani en kötü bi 4-5 ay bekliyorsun ve işin kötüsü kuru sabitlemiyorlar yani muhtemelen fiyat anlaştığının 10-20 bin üstü olabiliyor. Durum böyle olunca temiz düşük kmli ikinci el araçlar cazip gelebiliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt