2008 ve 3008 peynir ekmek gibi satıldı son dönemde; sebebini bilmiyorum ama.

BSUV boyut olarak seni tatmin edecekse makul gözüküyor.
Boyut olarak küçük gelmedi heybetli gözüküyor bir Duster kadar küçük görünmüyor. Tasarımını zaten beğeniyorum piyano tasarım felan hoşuma gidiyor . 2015 model araba artık eskiyor yıl bazında 240 bin lirayı ilerleyen yıllarda yaştan dolayı kimse vermeden elimden çıkartayım model yükseltiyeyim diyorum ama tek korkum Peugeot olması . Çok satılmasının sebebi belli bence tip olarak tatmin edici fiyat olarak da uygun başka bir sebebi yoktur sanırım.

2015 Volkswagen CC'yi satıp Sıfır PEUGEOT 2008 dizel mi alsam diyorum ? Ne diyorsunuz ?
Yenisi çok şık görünüyor 2008'lerin. Bir ara adblue deposuyla ilgili kronik arızası vardı son çıkanlarda çözüldü mü bilmiyorum. Tam otomatik 8 ileri şanzımanı ve gayet tasarruflu dizel motoruyla bence alınabilir bir araç. CC sportifliğini aramam diyorsanız mantıklı tercih.

Yenisi çok şık görünüyor 2008'lerin. Bir ara adblue deposuyla ilgili kronik arızası vardı son çıkanlarda çözüldü mü bilmiyorum. Tam otomatik 8 ileri şanzımanı ve gayet tasarruflu dizel motoruyla bence alınabilir bir araç. CC sportifliğini aramam diyorsanız mantıklı tercih.
Malesef Türkiye de 2008 sıfır kalmamış sözde yine depolarında bekletiyorlar ülke çıkar ülkesi malesef ötv indirimi felan yok kandırıyorlar ötv indirimini satıcılar kendilerine yapmışlar hepsini depoya indirip bitince çıkartacaklar ortaya yazık ülkeme

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Millet olarak önce karakterimizi düzeltirsek vicdanlı, dürüst, ahlaklı insanlar olursak herşey düzelir. Her konu da ahlaksızlık bir topluma doğru gidiyoruz.
Ya bu millet yıllardır böyle bak arkadaş yukarıda Kemal Sunalın videosunu koymuş 1960 yıllarda bile böyleymişiz. Değişmiyor değişmeyecek. Eğitim sistemi bu ülkede hiç bir zaman zirvede olmadı olmadığı sürece de düzelmeyecek zaten cahil bir halk olunmasını istiyor siyasetçilerin hepsi yoksa başa falan gelemez hiç biri.

Ya bu millet yıllardır böyle bak arkadaş yukarıda Kemal Sunalın videosunu koymuş 1960 yıllarda bile böyleymişiz. Değişmiyor değişmeyecek. Eğitim sistemi bu ülkede hiç bir zaman zirvede olmadı olmadığı sürece de düzelmeyecek zaten cahil bir halk olunmasını istiyor siyasetçilerin hepsi yoksa başa falan gelemez hiç biri.
Sistem kısa yoldan voleyi vurayım sistemi. Ondan dolayı ülke olarak maalesef ki bizden bir bok olmuyor.

Sistem kısa yoldan voleyi vurayım sistemi. Ondan dolayı ülke olarak maalesef ki bizden bir bok olmuyor.
Bi düşünsene Serkan ,
Bu yapılanları kimse yapmasa bu yönetime rağmen bu ülke şaha kalkar . Yönetime kızıyoruz ama insanımızın yapısı bu çalmak ,çırpmak, adam kayırmak,kısa yoldan zengin olmak , emeksiz para kazanmak vs vs

Mercedes - Volvo - Audi - Bmw(sınırlı modeller) - kısmen vw ve ford haricinde hicbir markaya yuksek bedel ödemeyin.

300bin liralık arabanın kapısını kapatırken camlar dökülecek gibi ses cıkıyor. Sert plastik ucuz ic malzemeler kullaniliyor. Igrenc izolasyon sistemleri var, asfalt sesi olduğu gibi içeride.

Mercedes - Volvo - Audi - Bmw(sınırlı modeller) - kısmen vw ve ford haricinde hicbir markaya yuksek bedel ödemeyin.

300bin liralık arabanın kapısını kapatırken camlar dökülecek gibi ses cıkıyor. Sert plastik ucuz ic malzemeler kullaniliyor. Igrenc izolasyon sistemleri var, asfalt sesi olduğu gibi içeride.
Kısmende Ki VW bmw kalitesindedir bana göre bi tık bile önde olabilir.

Ford mu?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ÖTV indirimi var, Honda’ya git mesala araç yok, gelince öncelik sizin ama 30 milyarlık aksesuar paketi almanız gerekiyor diyor
ÖTV indirimi öncesinde de vardı o paket. Honda uzun süredir öyle satılıyor.

230 bin altına fatura kesip 265 bine satıyorlardı.

Honda zaten çıkacak son araçları satıyorlar ki ciddi sayıda sattılar.

Merhaba yaklaşık 250 260k bütçemiz var.Toyota Corolla,Honda Civic Sedan bakıyoruz.Bu araçlard dışında önerebileceğiniz otomatik vites farklı bir araç var mıdır?Şimdiden teşekkürler

Geri
Üst Alt