- 27 Ocak 2010
- 139.291
- 105.588
- 5.648
senin araba ne durumdaix35 güzel araba. Ama Qashqai de tank gibi araba.
İkisi de olur. Yüksel model olsun diyorsan ix35, yoksa Qashqai derim ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin araba ne durumdaix35 güzel araba. Ama Qashqai de tank gibi araba.
13500’e taktırdım. Ödemesini 20 gün önce yapmıştım. Şuan da KİT az talep çok hergün fiyatlar yükseliyor.Hayırlı olsun.
Kaça taktırdın?
senin araba ne durumda
Temizinden 100 k vereyim.4 lastik vereyim
Sibop da bizden olsunTemizinden 100 k vereyim.
ix35 güzel araba. Ama Qashqai de tank gibi araba.
Ix35 benzinli biraz müsrif. LPG uyumu da çok iyi değil direkt enjeksiyonlu olması nedeniyle. Alacaksan da mutlaka elite donanımını al.
Şu akaryakıt fiyatlarıyla 1.5 dci QQ daha mantıklı.
Vay arkadaş yaa13500’e taktırdım. Ödemesini 20 gün önce yapmıştım. Şuan da KİT az talep çok hergün fiyatlar yükseliyor.
Yeni takacak olanlara 17500 fiyat çekiyorlar.Vay arkadaş yaa
Olaya bak yakında karaborsa olur o da
Zor bir durum kanka önce kredi oranlarına bak bende benzer süreç yaşadım arabayı alacağım gün vakıf kredimi iptal etmişti baya terste kalmıştım2000 model lpgli polo 1.6 araç sahibiyim sahibindende 100-110 görünüyor.
Km'de 1.10 TL ye yakın yakıyor
Kenarda harcayabileceğim 130-140 binim emtia+dövizde
Aylık 8000 civarı kredi ödeyebilecek pozisyondayım
Şirket şuan yakıt paramı veriyor eğer dizel araba alırsam direkt mazotu onlardan temin edeceğim.
Ne yapmalıyım araç çeşitli ufak ufak arızalar vermeye başladı değişimde istiyorum ama dönemde yanlış dönem.
fikirlere açığım
+++++++
1 Yıl içerisinde düğün muhabbetine girme ihtimalim yüksek
Polo'dan devam ederdim2000 model lpgli polo 1.6 araç sahibiyim sahibindende 100-110 görünüyor.
Şirket şuan yakıt paramı veriyor eğer dizel araba alırsam direkt mazotu onlardan temin edeceğim.
Ne yapmalıyım araç çeşitli ufak ufak arızalar vermeye başladı değişimde istiyorum ama dönemde yanlış dönem.
fikirlere açığım
+++++++
araba almanın ve borçlanmanın tam zamanı2000 model lpgli polo 1.6 araç sahibiyim sahibindende 100-110 görünüyor.
fikirlere açığım
+++++++