- 16 Haziran 2010
- 203.626
- 155.623
- 6.838
1.5 dsg
senesi ve kilometresine gore fiyatlari degisir. Temizini alacam diyorsan 20 bin euroyu gozden cikarman gerekir. 17-18'e de var ama full paket olmayabilir, panoromasiz (ve km stand yuksek.)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5 dsg
21-22 bine de var ama panosuz genelde
Fiyatlar yükselmiş
Bu guzel ama
@Hakan Motz
![]()
≥ Volkswagen golf 1.5TFSI R-Line Pano Maxton virtual vol — Volkswagen — Marktplaats
Volkswagen Golf 7,5 R-LineKm stand : 76359 ( kan licht oplopen )Moterinhoud : 1.498 CcVermogen : 110 kw (150 pk)Mooie Volkswagen GolfDeze golf heeftwww.marktplaats.nl
Yok yav aldigin yere bagli, Almanyadan gelen arabalarla da degisen bir sey yok.Hollanda garajlari guven vermiyor, cogu yalancilik pesinde.
buyuk ihtimal Almanyadan import yaparim.
hayatımda ilk kez siyah renkli araç kullanıyorum. bu pisliğinden bezdim.
kapalı otopark yok ve sokakta ağaçlı olduğundan yaprak ve toz hayli fazla.
Kırmızı ve gri renkli araçlarımı haftada bir yıkardım bu başıma bela oldu ertesi gün pismiş gibi gözüküyor. yok mu bunun bir çözümü ??
Kırmızı ve gri renkli araçlarımı haftada bir yıkardım bu başıma bela oldu ertesi gün pismiş gibi gözüküyor. yok mu bunun bir çözümü ??
hanim begendi de
guzel arabaRenault Clio 2021 Model 1.0 benzinli otomatik kullanan varmi aramizda?