- 5 Eylül 2014
- 85.117
- 71.109
- 4.513
tamamboyasız ama bazı hataları var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamboyasız ama bazı hataları var
yaradan her şeyi kusurlu yaratmıştır bu kusursuzu bulma telaşı niyesatılık a7 var mı
hatasız boyasız
arabayı yaradan yaratmadı dostumyaradan her şeyi kusurlu yaratmıştır bu kusursuzu bulma telaşı niye
Hocam 850-900 ama sıfır araç sıfır faiz kampanyası olursa 1.1m-1.2'ye çıkabilirimkanki net bütçe söylesen olmaz mı yaw matematik problemi gibi![]()
2 milyona almaya araba bulamıyorum.
murhan tatile gelecekmis altımıza bi togg cekersen duacın oluruzBunu yazmıştım, yüksek maaşla adam topladılar akarı kokarını karşılamıyor şu an.
Para kazanmaları lazım acilen.
0.9 cliom var reis dilersen 90 beygir600.000 TL nakit
180.000 TL kart limiti (12 taksitte komisyonla aylık 15 ödeme çıksa)
Aylık 30.000-35.000 TL daha taksit ödeyebilirim 12 ay. (ihtiyaç kredisi vs)
Spor ve iç görseli güzel olsa iyi olur +130 bg civarı , siz ne önerirsiniz ?
NedenŞuan 2 milyona araç alacak olsam 22-23 Audi A3 Sedanlara bakarim. Mumkunse S line.
Başka hicbir arabaya bakmam. Mercedes dahil, ki mercedes kullanicisi olarak soyluyorum bunu.
işte ben buna Vespa özentiliği derim. araba rengine kadar.mini araca çanta takmışlar
![]()
![]()
şahaneişte ben buna Vespa özentiliği derim. araba rengine kadar.
(tabii olay Fiat - vespa reklamımsı bir iş değilse)
2014 s line a3 var bende xc40 düşünüyordum benSalt konfor knk.
En ufak detayda bile kaliteyi dusurmemisler
Cla var bende elden cikarip almayi dusunuyorum ilerleyen donemde.
Keşke satmasaydın be HamzaDun araci yok pahasına garaja sattim. Zalimin oğulları alip gittiler 2-3 kati fiyatla vitrine koyacak olmanın sevincle! Ardından öylece bakakaldım. Sabah içimde derin bir boşluk hissiyle uyandım ve kendimi eski resimlere bakarken buldum. N'oluyor bana!![]()