Dun araci yok pahasına garaja sattim. Zalimin oğulları alip gittiler 2-3 kati fiyatla vitrine koyacak olmanın sevincle! Ardından öylece bakakaldım. Sabah içimde derin bir boşluk hissiyle uyandım ve kendimi eski resimlere bakarken buldum. N'oluyor bana! :)
Araç neydi renkdaş ne kadara sattın

İkinci araç almak için krediler çok yüksek bazı galericiler elden senet yapıyoruz diyor onlara soruyorsun orada da rakamlar çok uçuk bu süreçte duyduğunuz yada bildiğiniz güvenilir bir yöntem var mı renkdaşlar?

400-450 arası alınabilecek arabalar nedir.
Tercihen otomatik vites
Benzinli
Hatchback

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arabamı satıp, 850-950k arası bir araç almayı planlıyorum. 2022 Megane 1.3 tceler gözüme çarpıyor. Suanki aracı yükseltmek amacım. 2020 Clio sport tourer var 56.000 km'de. Amaç güvenliği artırmak, arabamdan memnunum aslında ama kredim bitmek üzere ve kredi borcu ödemeden hayat benim için boş geciyor.

Arabamı satıp, 850-950k arası bir araç almayı planlıyorum. 2022 Megane 1.3 tceler gözüme çarpıyor. Suanki aracı yükseltmek amacım. 2020 Clio sport tourer var 56.000 km'de. Amaç güvenliği artırmak, arabamdan memnunum aslında ama kredim bitmek üzere ve kredi borcu ödemeden hayat benim için boş geciyor.
1.3 TCE motorlar bayağı övülüyordu. Ben de sıfır 1.0 TCE Clio yerine 1.3 TCE Megane mı alsam diye düşünüyorum. Lakin Sedan hiç kullanmadım.

1.3 TCE motorlar bayağı övülüyordu. Ben de sıfır 1.0 TCE Clio yerine 1.3 TCE Megane mı alsam diye düşünüyorum.
Şöyle bakınca güzel araçlar ama kullanan varsa daha iyi bilir. Bende 0.9 var, 0.9 turbolu motorun verimi bu kadarsa 1.3 hayli hayli fazlasiyla yeter bana. İlk aldigimda bu ne lan kalem ucu gibi motor mu olur demiştim ama turbo besleme herşeyi değiştiriyormus😄 1.0 cliolar kötü değil bu arada, sadece bir tık oturaklı arabaya geçme niyetindeyim

Şöyle bakınca güzel araçlar ama kullanan varsa daha iyi bilir. Bende 0.9 var, 0.9 turbolu motorun verimi bu kadarsa 1.3 hayli hayli fazlasiyla yeter bana. İlk aldigimda bu ne lan kalem ucu gibi motor mu olur demiştim ama turbo besleme herşeyi değiştiriyormus😄 1.0 cliolar kötü değil bu arada, sadece bir tık oturaklı arabaya geçme niyetindeyim
Turbo etkisi illa ki hissediliyor. Lakin uzun zaman diliminde sorun çıkar mı çıkmaz mı? Orada biraz şans devreye giriyor.

Geri
Üst Alt