Turbo etkisi illa ki hissediliyor. Lakin uzun zaman diliminde sorun çıkar mı çıkmaz mı? Orada biraz şans devreye giriyor.
20.000de aldım aracı çok şükür şuana kadar sıkıntı olmadı ama şans işi. Sıfır aldığında bile birşey cikabiliyor

Yeni aldığım arabanın koltukları baya kirli çıktı, bunu en güzel nasil temizleyebilirim hangi ilacı kullanabilirim bir tavsiyesi olan varmı ?

1000008717.webp

Vakumlu temizlik yaptır ama yapacak adam iyi olması lazım yoksa koltuk tekrar su ve pislik atar
Buharli vakum makine ile temizlediklerini gordum de burda havalar soguk ve cok nemli hem leke birakir hemde acaba kuflenme yapar mi diye dusundum.Kendim köpükle temizlesem nasil olur acaba ?

Buharli vakum makine ile temizlediklerini gordum de burda havalar soguk ve cok nemli hem leke birakir hemde acaba kuflenme yapar mi diye dusundum.Kendim köpükle temizlesem nasil olur acaba ?
Yeterli olmayabilir ama malzeme kalitesi iyiyse ve iyi kurutursan olur

Woswagen Taigo'da bayilerde 300-400 binlik bir indirim var ama stoklarını eritmişler hemen daha bulunabilir mi bilemicem millet yamyam gibi milyonları basıp alıyor bazen akpli söylemlere hak veriyorum millette para var abi!!

Uzun zamandır araç bakıyorum.Daha önce hiç aracım olmadı yada ihtiyaç duymadım.Ama ailem genişlediği için bir araç almam hasıl oldu.Önerisi olan varmı.? Hatchback almayı düşünüyorum,malum hanımda kullanacak.Ücret olarakta 500-550 bin arası.Sahibinden araç baktım ama hiç güven vermedi.Sürekli masraf çıkarmayacak bir araca ihtiyacım var.

Uzun zamandır araç bakıyorum.Daha önce hiç aracım olmadı yada ihtiyaç duymadım.Ama ailem genişlediği için bir araç almam hasıl oldu.Önerisi olan varmı.? Hatchback almayı düşünüyorum,malum hanımda kullanacak.Ücret olarakta 500-550 bin arası.Sahibinden araç baktım ama hiç güven vermedi.Sürekli masraf çıkarmayacak bir araca ihtiyacım var.

Honda Jazz

Sorusuz tertemiz bir aractir

Son düzenleme:
T-Cross nasıl araç sizce
Alınır mı

Geri
Üst Alt