- 1 Mayıs 2018
- 57.751
- 48.520
- 3.873
Bütçe bu kadar bakanım
Taigo?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütçe bu kadar bakanım
alınmazT-Cross nasıl araç sizce
Alınır mı
alınmaz
egea cross'un 1.6 dizel olanı var iyi denebilir. Ama koç para kazanmasın woswagen al Taigo bayilerde indirimde tabi bulabilirsen yamyam gibi saldırdı millet. Ford Yeni Puma'ya da bakabilirsin.T-Cross nasıl araç sizce
Alınır mı
Taigo bulamadık üstadımegea cross'un 1.6 dizel olanı var iyi denebilir. Ama koç para kazanmasın woswagen al Taigo bayilerde indirimde tabi bulabilirsen yamyam gibi saldırdı millet. Ford Yeni Puma'ya da bakabilirsin.
dostumTaigo bulamadık üstadım
Dediğin gibi toplayan toplamış
Sanırım T cross alacağım
hayırlı olsun.Taigo bulamadık üstadım
Sanırım T cross alacağım
Ford da Koç'un. VW Ferit Şahenk'in. O da azılı fenerlidir. Pek farkları yok yani.egea cross'un 1.6 dizel olanı var iyi denebilir. Ama koç para kazanmasın woswagen al Taigo bayilerde indirimde tabi bulabilirsen yamyam gibi saldırdı millet. Ford Yeni Puma'ya da bakabilirsin.
piyasa fblilerin elinde renktaş en iyisi T10X!!Ford da Koç'un. VW Ferit Şahenk'in. O da azılı fenerlidir. Pek farkları yok yani.
Taigo bulamadık üstadım
Sanırım T cross alacağım
Taigo bulamadık üstadım
Sanırım T cross alacağım
Tek ben varımKac kisisin ailede buratim
Tek ben varım
seninkiyle bu bir mi Hüsnüm 130 bg nere 115 hp nere. 130 bg suv için fena sayılmaz. Cross ve taigo bu işin tam sınırında kalıyor. Ucu ucuna kotarır seviye.Küçük motor lafı hikaye artık yeni motorlarda.. Eşime 408 aldık 2 ay önce benzer cekincelerim vardı 1.2 130 bg gayet güzel gidiyor yokuşta bayılma hızlanmama gibi bir sıkıntı görmedim yaklaşık 2000 km ben kullandım aracı ..
Işıklarda milletle kapisacagim diyen zaten gidip 3.20 d falan alsın ..
seninkiyle bu bir mi Hüsnüm 130 bg nere 115 hp nere. 130 bg suv için fena sayılmaz. Cross ve taigo bu işin tam sınırında kalıyor. Ucu ucuna kotarır seviye.
Aşırı hız merakım yok benim408le arada 200 kg fark var .. Hız tutkunu olmayan için mevcut araçlar üzmez kimseyi t-cross arkadaşımın eşinde var aradım sordum ona da sıkıntı yok diyor hantal elbette ama yok yokuş cikamiyormus kalkamiyormus kısımları şehir efsanesi
yokuş çıkamama mübalağa için diyorlardır. 1.4 egea fire bile yokuş çıkıyor bazı arabaların yalandan adını çıkarıyorlar öyle. Murat yokuşu nerede bulacak da çıkacak!!408le arada 200 kg fark var .. Hız tutkunu olmayan için mevcut araçlar üzmez kimseyi t-cross arkadaşımın eşinde var aradım sordum ona da sıkıntı yok diyor hantal elbette ama yok yokuş cikamiyormus kalkamiyormus kısımları şehir efsanesi