408le arada 200 kg fark var .. Hız tutkunu olmayan için mevcut araçlar üzmez kimseyi t-cross arkadaşımın eşinde var aradım sordum ona da sıkıntı yok diyor hantal elbette ama yok yokuş cikamiyormus kalkamiyormus kısımları şehir efsanesi

ne suruyon huso

piyasa inanılmaz düştü üç beş kazanıp araç alıp satıyorduk o devirde kapandı. şu an haybeye iki aracın sigortasını yapıp vergisini ödüyorum.

Kaç bin km boya değişen vs? ara ara 3.20 bakıyorum ama bmw motorları sürücü kaynaklı korkutuyor insanı :asd:

Reis bence yüksek kmlilere hiç bulaşma .. ben 3.16i -3.20i -5.20i hepsini kullandım bence 100 bin km üstü bu araç alınmaz .. Bendeki hatasız 170 binde ama değiştirmeyi düşünüyorum belli yerden sonra sorunlar başlıyor en geneli yağ yakma.. 4-5 binde 1 lt yakıyor usta bunda sorun yok diyor 1000 km'de 1 lt yağ yakan araçlar görüyormuş ..
5.20i full paket vardı 40 binde ona bile baya masraf etmiştim termostat ve devir daim pompası yüzünden..
Araç çok güzel kullanimi keyifli ama kronik sorunlar var her seride.. Benim araçların ikisini 15 binde almıştım bunu da çok iyi tanıdığım aşırı titiz birinden aldım.. İt kopuk aracı defildi ona ragmen sıkıntıları oldu..
Ben tekrar bmwye devam edersem 50 bin km altı araçlarla devam ederim..

2014 maxi van caddy 180.000 km
2017 icon paket megane4 otm 140.000 km

Motosikletler

2016 Kawasaki versys 650 40.000 km
2016 BMW R 1200 GS 75.000 km

4 araç satılık forumda ilgilenen olursa güzellik yaparim. Hepsi kendi araçlarımız hususi kullanılmıştır.

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Golf [emoji[emoji6]].[emoji6] almayı düşünüyordum .[emoji6] tsi otomatik comfortline paket ama görüyorum ki fiyatları gereksiz fazla gider o paraya [emoji[emoji6]]i, A [emoji[emoji6]]i falan alırım diye düşünerekten yola devam ediyorum varsa öneri dinlerim

Özellikle tek kapı [emoji[emoji6]]i ler çok hoş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Golf [emoji[emoji6]].[emoji6] almayı düşünüyordum .[emoji6] tsi otomatik comfortline paket ama görüyorum ki fiyatları gereksiz fazla gider o paraya [emoji[emoji6]]i, A [emoji[emoji6]]i falan alırım diye düşünerekten yola devam ediyorum varsa öneri dinlerim

1730114113857.webp

Senin yazacağın yazıya koyim

Geri
Üst Alt