Elektrikli araçların pazar payı epey artmaya başladı. Şarj istasyonları da yaygınlaşıyor. Dizelin payı ise giderek düşüyor araç pazarında.

Düşük km 2019 model Audi A3 Sportback 35 TFSI mantıklı görünüyor.

2 milyon TL'niz olsa siz hangi aracı alırdınız?

türkiyede otomatik bir clio alip keyfime bakardim

araba benim için A dan B ye fonksiyon olsun - çok değil ama biraz konforu olsun mantığında olduğu için (hiç arabam olmadı bu arada) fiyatları ne olduğunu bilmemekle beraber

Smart ın kutu gibi arabalarını çok sevmişimdir - kolay park - kolay manevra - iş gücü görür.
Mini countryman de severim - nasıl olduysa yenisi geldi hergün 15 tane görüyorum caddede- millet alıp gelmesini mi beklemiş ne yapmış.
Elektrikli kafada : bu aralar daha sık görmeye başladım Hyundai Ioniq 5 hoşuma gidiyor epey. 1.8 miş yenisinin fiyatı.

fakt elektikli arabalarda hala batarya olayı - dğeişme zamanı ve o zaman geldiğindeki maliyeti ne seviyede olacak . çıkacak bu durumlarda ikinci el elektrikli araç olaylarını nasıl etkileyecek merakım var.

dipnot:

en sevdiğim arabalar : zengin segmentinde Porsche(spor modellerinden biri işte)
diğeride malesef TR den çekilmiş mazdanin MX5 Miatası

istsyonlar artıyor artmasınada mesela kalktın istanbuldan güneye gideceksin yazın - çok net planlaman lazım.

800 bine faça temiz son model egea alır kalan 1.2 milyonu faize atar her gün zurna et döner yerdim

Sportage, Tucson, 3008 bunlardan birini çekerim ben olsam.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

T-Roc

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada yeni kasa a müthiş yakışıklı özellikle ön ızgaralar ama şöyle bir şey duydum teyitlemej lazım,

audi navigasyon lisansı almadıgı için sıkıntı cıkıyormuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O paralar verildikten sonra 0 km elektrikli almak daha mantıklı bence tesla gayet iyi

Elektrikli otomobili 2.el almak çok akıl karı degil

Menzili kısa deniyordu onun için yoksa Tesla iyi kesinlikle.
Otomobilden nerdeyse hiç anlamam ama elektrikli konusunda uzman arkadaşım var chinese modellere vereceğin paralara yazık diyor
Tesla model y 500 km galiba ama benim kastettiğim tesla yeni model çıkarmış avrupada Türkiye pazarinada gelecek diyorlar 800 km civarı menzil
Mekanik tasarım açısından tesla piyasanın en iyisi diyorlar

Otomobilden nerdeyse hiç anlamam ama elektrikli konusunda uzman arkadaşım var chinese modellere vereceğin paralara yazık diyor
Tesla model y 500 km galiba ama benim kastettiğim tesla yeni model çıkarmış avrupada Türkiye pazarinada gelecek diyorlar 800 km civarı menzil
Mekanik tasarım açısından tesla piyasanın en iyisi diyorlar
onu geçende arkadaşta söyledi alınabilecek en mantıklı araç diye (menzili artmış olan için)

herifler sektörün başlangıcı o açıdan daha mantıklı tercih olur ama fiyatı ne gelir bilmiyorum.

Turkiye de arabaya fazla para verilmez ne kadar fazla para verirsen o kadar devlete vergi vermis olursun temiz sifira yakin clio egea filan alabiliyorsaniz cok bile

Mevcut yollar mevcut yakit otv vergi sigorta oranlariyla zengin degilseniz arabaya para baglamayin gereksiz

Herkese merhaba

2.el Clio 4 düşünüyorum evin 2.aracı olacak sadece şehir içi binilecek. O yüzden 1.2 motor çok sorun olmaz diye düşündüm. 1.5 motorlar tabi daha iyi performans verisi veriyor ama bütçe dahilinde km biraz yüksek almak lazım 250 bin kmlerde oluyor

Aranızda kullanan tavsiye verecek olan varmı ? 1.5 yüksek km değer mi yoksa 130 binde 1.2 motora mı yapışalım

Bu arada şehir Konya. Yani yokuş,dağ,taş gibi durumlarımız yok düz bir şehir

Herkese merhaba

2.el Clio 4 düşünüyorum evin 2.aracı olacak sadece şehir içi binilecek. O yüzden 1.2 motor çok sorun olmaz diye düşündüm. 1.5 motorlar tabi daha iyi performans verisi veriyor ama bütçe dahilinde km biraz yüksek almak lazım 250 bin kmlerde oluyor

Aranızda kullanan tavsiye verecek olan varmı ? 1.5 yüksek km değer mi yoksa 130 binde 1.2 motora mı yapışalım

Bu arada şehir Konya. Yani yokuş,dağ,taş gibi durumlarımız yok düz bir şehir
Beygir gücü ve torku yüksek 1.0 araç da işini görür.

Geri
Üst Alt