Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.745
- 29.166
- 2.993
Citroen ami alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne aldin reisYeni SUV aracımı Salı günü teslim alacağım. 7. yılını doldurmak üzere olan 2018 DSG Seat İbizamı satıyorum, ilan verdim; 3-4 yıl binerim diye almıştım, çok memnun kalıp üst sınıf araç almaya da elim varmayınca uzadı süreç. Yine memnuniyetle kullandığım önceki dizel Clio' dan sonra Mercedes gibi gelmişti.
Tekrar sıfır yahut ikinci el B sınıfı araç alacak olsam, İbiza-Fabia-Polo, yani VAG dışına çıkmazdım. VW nedense Polo' da motor gücünü düşük tutuyor, o yüzden İbiza tercih etmiştim zamanında.
Yatırım tavsiyesidir!..
Toyota' ya geçiş yaptım bu defa.Ne aldin reis
Citroen ami alın
Biraz dar ama iş görür.Citroen ami iyi mi?
Clio 4 2013 1.5 dci 90bg - 1.2 - 0.9 turboHerkese merhaba
2.el Clio 4 düşünüyorum evin 2.aracı olacak sadece şehir içi binilecek. O yüzden 1.2 motor çok sorun olmaz diye düşündüm. 1.5 motorlar tabi daha iyi performans verisi veriyor ama bütçe dahilinde km biraz yüksek almak lazım 250 bin kmlerde oluyor
Aranızda kullanan tavsiye verecek olan varmı ? 1.5 yüksek km değer mi yoksa 130 binde 1.2 motora mı yapışalım
Bu arada şehir Konya. Yani yokuş,dağ,taş gibi durumlarımız yok düz bir şehir
1.2 motor zaten şehir içi kullanılacak düz bir şehir yokuş gibi durumlar olmadığı için seçenek olduClio 4 2013 1.5 dci 90bg - 1.2 - 0.9 turbo
1.5 dci 90 bg modelini yaklasık 35 bin km kullandım ve yağ değişim hariç sanayiye uğramadım diyebilirim. Oldukça seri tatmin edici bir araç yakıt tüketimim 5.5 civarıydı sanıyorum
0.9 turboku model 3 bin km sürmüşümdür oldukça iyiydi o da
1.2 motor ise hala mevcut bende ama kullanırken gram keyif almıyorum özellikle diyebilirim ki araç gitmiyor motor sorunsuz ama gitmiyor hocam araç.
Clio4 de kronik rüzgar uğultu problemi vardır rahatsız eder, youtubeda çözümü çok basit videosu vardır kelebek camına silikon basmak
1.5 - 1.2 arasında ciddi bir fark mevcut ama ben 250bin km araç almazdım ne olursa olsun.1.2 motor zaten şehir içi kullanılacak düz bir şehir yokuş gibi durumlar olmadığı için seçenek oldu
Peki bu aracın 1.5 250-260 bin km Almaya değer mi yoksa 1.2 daha mı mantıklı olur ?
0.9 1-2 motora göre daha pahalı hocam1.5 - 1.2 arasında ciddi bir fark mevcut ama ben 250bin km araç almazdım ne olursa olsun.
0.9 olanların piyasası nasıl 1.2 ye göre?
Bilgi olsun diye söylüyorum kasım ayında 540 a değişensiz 2 parça boyalı azıcıkta kaporta işçiliği gereken 1.5 dci 90 bg icon sattım 173 bin km idi
Nedir piyasa durumu?0.9 1-2 motora göre daha pahalı hocam
1.2 motor araç durumuna göre 450-500 bandında.Nedir piyasa durumu?
Mercedes'e yazik derim.
Mercedes'e yazik derim.
Woon/werk icin buyuk motorlu Mercedes mi alinir yav, al bir 1.6 dizel Golf ya da Polo falan.nedenki