suvdan cok cupra tarzı
Cupra Formentor' u kastediyorsan, öyle denilebilir. C-HR ile Cupra Terramar arasında kararsızlık yaşamıştım, Tiguan' ın kuzeni hani; doğru kararı verdiğimden hala da emin değilim. Toyota bizim arabayı C-SUV diye konumlandırıyor, alakası yok; bu C ise C-SUV geçen Tiguan-Terramar direkt D olması lazım. Bunun boyut ve yükseklik olarak hissettirdiği, B-C / HB-SUV melezi gibi bir şey. Tanıdığım birkaç sanayi ustası en doğru tercihi yaptığımı söylüyorlar; hepsi Japon sever zaten...

Ch-r mi? T-roc mu? Karar veremedik
Chr cok rahat araba

parkederken arabayı boşa alayım el freni cekeyım şanzumana yük binmesin falan olayı yok

calıstırıp gitmek 10 sn falan

bırakırkende p ye basıyorsun sadece basmazsan emniyet kemeri cıkarırsan kapıyı acarsan zaten kendi p ye alıyor

yakıt konusunda cok az yakıyor yavaş sürersen şehir ici

hangi şehirdesin mesela istanbulsa chr cok iyi olur dur kalkta full elektrik

Cupra Formentor' u kastediyorsan, öyle denilebilir. C-HR ile Cupra Terramar arasında kararsızlık yaşamıştım, Tiguan' ın kuzeni hani; doğru kararı verdiğimden hala da emin değilim. Toyota bizim arabayı C-SUV diye konumlandırıyor, alakası yok; bu C ise C-SUV geçen Tiguan-Terramar direkt D olması lazım. Bunun boyut ve yükseklik olarak hissettirdiği, B-C / HB-SUV melezi gibi bir şey. Tanıdığım birkaç sanayi ustası en doğru tercihi yaptığımı söylüyorlar; hepsi Japon sever zaten...
yükseklik degilde kalite olarak c suv işte

cok şey koymuşlar güvenlik açısından otomatik park falanda var 360 kamera var ama kullanmadım oto parkı henüz

Ch-r mi? T-roc mu? Karar veremedik
İbiza' yı satıp C-HR alırken T-Roc da düşünmüştüm, yenilendi ve büyüdü diye biliyorum. Şehir içi ağırlıklı çok fazla km yapacaksan C-HR olabilir. Az km ve hele uzun yol ağırlıklı kullanacaksan kesinlikle T-Roc öneririm. C-HR' nin uzun yolda tüketim avantajı kalmıyor, konforu da VW grubu araçları aratır ki MTV ayrı dezavantaj. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Geri
Üst Alt