Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.988
- 36.469
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 2 yılda mevduat dövizden fazla arttığı için dövize karşı koruyor ama enflasyon da var, karışık mevzu biraz.
Kac para dostum
Son 2 yılda mevduat dövizden fazla arttığı için dövize karşı koruyor ama enflasyon da var, karışık mevzu biraz.
Kac para dostum
3 milton tl mi
3 milton tl mi
Kısa vadede mevduat mantıklı da dövizi takip etmek lazım.ya 1-2 sene trde olmayacağım arabayı ne yapsam diye düşünüyorum da
sen hangi araba aldin
cam tavan kurtarıyorCHR’ın arkası tek kişilik hücre gibi hakkaten, az büyük yapsalar bir halt olurdu sanki.
suvdan cok cupra tarzıHayırlı olsun. İyi tercih ama tam olarak SUV hissi vermiyor. Geçen yıl sıfır aldığım Passion X-Style ile birkaç yıl daha devam ederim gibi görünüyor.
CHR’ın arkası tek kişilik hücre gibi hakkaten, az büyük yapsalar bir halt olurdu sanki.
Cupra Formentor' u kastediyorsan, öyle denilebilir. C-HR ile Cupra Terramar arasında kararsızlık yaşamıştım, Tiguan' ın kuzeni hani; doğru kararı verdiğimden hala da emin değilim. Toyota bizim arabayı C-SUV diye konumlandırıyor, alakası yok; bu C ise C-SUV geçen Tiguan-Terramar direkt D olması lazım. Bunun boyut ve yükseklik olarak hissettirdiği, B-C / HB-SUV melezi gibi bir şey. Tanıdığım birkaç sanayi ustası en doğru tercihi yaptığımı söylüyorlar; hepsi Japon sever zaten...suvdan cok cupra tarzı
Chr cok rahat arabaCh-r mi? T-roc mu? Karar veremedik
yükseklik degilde kalite olarak c suv işteCupra Formentor' u kastediyorsan, öyle denilebilir. C-HR ile Cupra Terramar arasında kararsızlık yaşamıştım, Tiguan' ın kuzeni hani; doğru kararı verdiğimden hala da emin değilim. Toyota bizim arabayı C-SUV diye konumlandırıyor, alakası yok; bu C ise C-SUV geçen Tiguan-Terramar direkt D olması lazım. Bunun boyut ve yükseklik olarak hissettirdiği, B-C / HB-SUV melezi gibi bir şey. Tanıdığım birkaç sanayi ustası en doğru tercihi yaptığımı söylüyorlar; hepsi Japon sever zaten...
İbiza' yı satıp C-HR alırken T-Roc da düşünmüştüm, yenilendi ve büyüdü diye biliyorum. Şehir içi ağırlıklı çok fazla km yapacaksan C-HR olabilir. Az km ve hele uzun yol ağırlıklı kullanacaksan kesinlikle T-Roc öneririm. C-HR' nin uzun yolda tüketim avantajı kalmıyor, konforu da VW grubu araçları aratır ki MTV ayrı dezavantaj. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Ch-r mi? T-roc mu? Karar veremedik