Hasan'cım... Ben biraz kırık bi tipim.... Otomatik olacaksa cruise mutlaka olacak.... Direksiyon kontrolleri olacak..... Otomatik klima olacak...... Tuhaf adamım.... :)

V40'ın en boş paketi bile dolu dolu. Bakmanda fayda var.

Peki mesela sakin kullanımda KIA Sportage'da ne kadar tüketilir..... Drift ralli yok... Normal adam gibi....

samsung da iyidir ama lg nin referansı gözümde lcd ve led tv lerde yaptığı güzel tv lerdir.

Kardeşler, brocanlar, sevgi pıtırcıklarım;

2004 model

Alfa Romeo 147

1.6 litre

120 hp

Benzinli bir araç bulduk enişteye. Adam 23 milyar istiyor. Ne dersiniz Alfalar düşünülebilir mi yada fiyat ugun mudur? acele görüş lazım adam kaçacak gibi.

Aracın km si kaç, 23000 normal şartlarda fiyatı çok uygun. Benim Bora da 2004 model ve piyasası hemen hemen bu para zaten.

Araba pazarındaydım bugün...Pazar filan kalmamış. Hep galerici ordakiler..Sahibinden araba bulman imkansız artık. Fiyatları da uçurmuşlar..

Araba pazarındaydım bugün...Pazar filan kalmamış. Hep galerici ordakiler..Sahibinden araba bulman imkansız artık. Fiyatları da uçurmuşlar..

İkinci el araba alınmaz, ben sana o kadar söyleyim. 2005 model sıradan arabalara 25-30.000TL istiyorlar, zaten biraz daha koysan sıfırını alırsın.

İkinci el araba alınmaz, ben sana o kadar söyleyim. 2005 model sıradan arabalara 25-30.000TL istiyorlar, zaten biraz daha koysan sıfırını alırsın.

Doğru da Emre ben bütçeyi 17000 ile sınırladım. Getz baktım bugün bir tane 2006 model 1.4 DOHC 16V motor. Atiker tüp takılı..Sağ kapılarda boya var değişe yok dedi. Pazarlık yapmadık ilk fiyat 17.5 idi bişeyler yaparız dedi ama bakalım ararmıyım aramazmıyım.

Doğru da Emre ben bütçeyi 17000 ile sınırladım. Getz baktım bugün bir tane 2006 model 1.4 DOHC 16V motor. Atiker tüp takılı..Sağ kapılarda boya var değişe yok dedi. Pazarlık yapmadık ilk fiyat 17.5 idi bişeyler yaparız dedi ama bakalım ararmıyım aramazmıyım.

Benzinli ve kapıdan darbe yemiş Getz'e 17.000TL verilmez.

Geri
Üst Alt