Araba alamayız o zaman bu fiyatlara..Bekleyeceğiz o zaman..Acemiliği atana kadar ikinci el alalım dedik, yoksa sıfır alırdık..2-3 sene bineceğim sonra yenileyeceğiz zaten.

Aceleye getirme bence, Getz gibi bir arabanın benzinlisine 17.000TL verilmez, yazık günah para kolay kazanılmıyor.

Aceleye getirme bence, Getz gibi bir arabanın benzinlisine 17.000TL verilmez, yazık günah para kolay kazanılmıyor.

Haklısın. Bana dizel de gitmez. Haftada yaklaşık 400-500 km yol yağacağım. LPG şart bana. Yavaşlattım aramayı biraz ama her gün 2 saat yol otobüsle çekilmiyor artık.

Bu arada Emre sen Ankara'da galericilik filan mı yapıyorsun? :) Yanına uğrayım eğer öyleyse... ya da 14-17 arası Getz alınmazsa ne alınır? Bulabilirsem bir de Corsa 1.4 Enjoy Twinport(2004-2005 model) alabilirim bu fiyatlara.. Onlar için ne dersin?

Arkadaş şu an LPGli 120.000'deki Fabia Choice için 18-18.500 istiyor. o da çok geliyor bana.

Haklısın. Bana dizel de gitmez. Haftada yaklaşık 400-500 km yol yağacağım. LPG şart bana. Yavaşlattım aramayı biraz ama her gün 2 saat yol otobüsle çekilmiyor artık.

Bu arada Emre sen Ankara'da galericilik filan mı yapıyorsun? :) Yanına uğrayım eğer öyleyse... ya da 14-17 arası Getz alınmazsa ne alınır? Bulabilirsem bir de Corsa 1.4 Enjoy Twinport(2004-2005 model) alabilirim bu fiyatlara.. Onlar için ne dersin?

Arkadaş şu an LPGli 120.000'deki Fabia Choice için 18-18.500 istiyor. o da çok geliyor bana.

Hayır galerici değilim. O fiyat aralığına Corsa daha mantıklı olabilir evet, yanlış hatırlamıyorsam motor kayışlı değil zincirliydi ve buna bağlı daha sağlam bir motoru ve daha uzun süreli bakım aralıkları var.

Bugün biri bana Hyundai Accent Era 1.5 CRDi VGT al dedi. Hem piyasa olarak hem performans olarak iyi dedi. 2008-2009 modelleri 22 ile 25 arası değişiyor. bunalr nasıl arabadır? Dizel araç ama yakıt durumu nedir?

Merhaba,

Dün itibariyle Opel Astra Sedan 1.4 140 HP Turbo ActiveSelect Sport paketi + Style paketi almış bulunuyorum.... Umarım hayırlısı olur.... Fiyat: Araç 55700 (2000 TL indirimli hali, normal fiyat 57700), Style Paket 2000, Boya koruma, Pasta cila, koltuk koruma, motor koruma hediye... ön cam hariç tüm camlar film 300 TL ekstra...

Aracı satın aldıktan 10 dk zonra salı günkü zamlı fiyatları faxlandı bayiye.... 59000 liste fiyatı oldu...

Mancini

Bielsa

Capello

aklıma gelen modeller.

elimde patlamasın ucuz ama etkili olsun dersen bielsa.

Merhaba,

Dün itibariyle Opel Astra Sedan 1.4 140 HP Turbo ActiveSelect Sport paketi + Style paketi almış bulunuyorum.... Umarım hayırlısı olur.... Fiyat: Araç 55700 (2000 TL indirimli hali, normal fiyat 57700), Style Paket 2000, Boya koruma, Pasta cila, koltuk koruma, motor koruma hediye... ön cam hariç tüm camlar film 300 TL ekstra...

Aracı satın aldıktan 10 dk zonra salı günkü zamlı fiyatları faxlandı bayiye.... 59000 liste fiyatı oldu...

çok pahalı avrupada olsa max 7 8 bin euro olur tr de araç fiyatları inanılmaz pahalı

araba avrupada da pahali, adamlar almanya da üretiyor amerika ya yolluyorlar, ve araba orda daha ucuza satiliyor...

Leasing teklifleri var ki, 2013 Mercedes C Class ayda 199 DOllar dan basliyor

Corsa ve Jazz iyi arabalardır ancak fiyatlar çok uçmuş, ben bu fiyatlara cidden araba tavsiye edemem.

2011 yılında bu arabaların ikinci el piyasası 14-18.000TL aralığındaydı.

Geri
Üst Alt