Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
tolga hayırlı olsun kardaşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dacia duster nasıl ??

Gokhan sancak in arabasi -> nissan juke![]()

Gördüğüm en çirkin iki araba.
önce bi sakin ol klavyeyi yavaşca yere bırakbir motorcu abimde Fiat Punto 1.4 16V Dynamic var 2004 model benzinli 100 bin kmde yeni arabaya almaya gitti şehir dışına punto için bende motor var onu verip para ile tamamlayacağım daha fiyat konuşmadık alayımmı ne diyorsunuz motoru kış günü satarsam düşük fiyata gider motoru paraya çevirmiş olacağım zaten bütçeyi zorladım 0 alma şansım yok gibi çok yük olacak yaza kadar idarelik alsam iş görürmü satarken zorlanırmıyım tüp taktırmamış benzinde az yakıyor zaten diyor kullanan kullanmayıp bilgisi olan elimde patlayacaksa gerek yok almaya ben bunu yaz sonuna kadar kullanmalık alıyorum yağmurda motora binilmiyor ne diyorsunuz ?
cbr'ı o dandik punto'ya verme yazık. hadi yeni kasalardan olsa neyse de birde eski kasa. ayrıca şu az yakar lafınıbda kim çıkardıysa gidip ağzını yüzünü emciklemek gerekiyor.bir motorcu abimde Fiat Punto 1.4 16V Dynamic var 2004 model benzinli 100 bin kmde yeni arabaya almaya gitti şehir dışına punto için bende motor var onu verip para ile tamamlayacağım daha fiyat konuşmadık alayımmı ne diyorsunuz motoru kış günü satarsam düşük fiyata gider motoru paraya çevirmiş olacağım zaten bütçeyi zorladım 0 alma şansım yok gibi çok yük olacak yaza kadar idarelik alsam iş görürmü satarken zorlanırmıyım tüp taktırmamış benzinde az yakıyor zaten diyor kullanan kullanmayıp bilgisi olan elimde patlayacaksa gerek yok almaya ben bunu yaz sonuna kadar kullanmalık alıyorum yağmurda motora binilmiyor ne diyorsunuz ?
para yok üstat ne yapayımcbr'ı o dandik punto'ya verme yazık. hadi yeni kasalardan olsa neyse de birde eski kasa. ayrıca şu az yakar lafınıbda kim çıkardıysa gidip ağzını yüzünü emciklemek gerekiyor.
niye habibiönce bi sakin ol klavyeyi yavaşca yere bırak
niye habibi
araba almak şart mı takıl işte motosikletle.para yok üstat ne yapayım
Ekli dosyayı görüntüle 14062
Plakasıda iyi denk geldi. 10 AyBaKan 1811.000'e bitirdik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
5 bin vereyim abi.Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben de bugünlerde benim Palio'yu satma derdindeyim.
Tekrar hayırlı olsun.
Nissan qashqai adını iranda göçebe şekilde yaşayan kaskay Türklerinden alir. Çöl koşullarına dayanıklı bir topluluktur. Nissan da arabasının dayanıklıligina dikkat çekmek için kaskay Türklerine bu sekilde atıfta bulunarak arabasına bu ismi vermiştir.
Benden Size ek bilgi olsun arkadaş ortamlarında genel kültürünüzu konuşturun.
-Tapatalk-
araba almak şart mı takıl işte motosikletle.