Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Aracın kaporasını vermiştik beyler ama tamamını ay sonunda vericez ben bayiden arabayı 15 mi çıkarttırısam.işime gelir yoksa 14 mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araba hakkında pek bilgim yok ama arabayı satarken ne olacağınıda düşüneceksiniz hocam.Ömür boyu binecek değilsiniz sonuçta,hasar kaydı mevcut km de fazla satarken çok zarar edebilirsiniz.Yine de Emre Saykal'ın görüşleri daha iyi olacaktır.Renktaşlar citroen c4 2006 otomatik lpg 145 binde ögretmen arkadasimdan. Toplam 1500 tl hasar kaydi var 3 adet kaza 500 liralarda hasarlar. Dışı temiz. Birkaç saat kullandimda begenmistim. Arkadasda ihtiyacdan satacak 3 ay önce almisti. Bana 21 ne satacak. Ne dersiniz degerli yorumlarinizi bekliyorum. Kullananlar vs varsada sevinirim.
Renktaşlar citroen c4 2006 otomatik lpg 145 binde ögretmen arkadasimdan. Toplam 1500 tl hasar kaydi var 3 adet kaza 500 liralarda hasarlar. Dışı temiz. Birkaç saat kullandimda begenmistim. Arkadasda ihtiyacdan satacak 3 ay önce almisti. Bana 21 ne satacak. Ne dersiniz degerli yorumlarinizi bekliyorum. Kullananlar vs varsada sevinirim.
Emre Saykalsevgili kardeşlerim abilerim yeni yıl kampanyalarını değerlendireceğim punto i20 ve clio'da var 0 faizli kredi imkanı 3 ü arasında kaldı hangisini tavsiye edersiniz yarın görüşmeye gideceğim bayileri onlar mutlaka aklımı her biri çelmek isteyecektirde doğru kararı vermek için iyi anlayanlardan tavsiyelere ihtiyacım var bütçeden dolayı 1.2 1.4 motor alacağım mecbur
sevgili kardeşlerim abilerim yeni yıl kampanyalarını değerlendireceğim punto i20 ve clio'da var 0 faizli kredi imkanı 3 ü arasında kaldı hangisini tavsiye edersiniz yarın görüşmeye gideceğim bayileri onlar mutlaka aklımı her biri çelmek isteyecektirde doğru kararı vermek için iyi anlayanlardan tavsiyelere ihtiyacım var bütçeden dolayı 1.2 1.4 motor alacağım mecbur
0 faizli kredi diye bir şey yoktur öncelikle.
Liste fiyatı 50.000TL olan aracı 50.000TL'ye alırsın, ancak bankadan faizli kredi çekip bayiden peşin araç alırsan 4000-5000TL civarı indirim alabilirsin ve bankaya sadece 2000TL faiz ödeyerek mantığını konuşturabilirsin.
Tercihlere gelince 3 arabanın da atmosferik benzinlisi işe yaramaz.
Clio'da 0.9TCE alınabilir. Veya temiz ikinci el dizel 1.3 punto veya 1.4 İ20 alınabilir. Diğer türlü gayet mantıksız bir iş yapmış olursun.
0 faizli kredi diye bir şey yoktur öncelikle.
Liste fiyatı 50.000TL olan aracı 50.000TL'ye alırsın, ancak bankadan faizli kredi çekip bayiden peşin araç alırsan 4000-5000TL civarı indirim alabilirsin ve bankaya sadece 2000TL faiz ödeyerek mantığını konuşturabilirsin.
Tercihlere gelince 3 arabanın da atmosferik benzinlisi işe yaramaz.
Clio'da 0.9TCE alınabilir. Veya temiz ikinci el dizel 1.3 punto veya 1.4 İ20 alınabilir. Diğer türlü gayet mantıksız bir iş yapmış olursun.
bence alma.benzınlı arabadan herkes kaacıyor.ama ille satarsın puntoların piyasası var.arabada önceden hasar var mı bu çok önemlı.hem çnceden kazalı hem benzınlı olunca biraz üzer.beyler bir motorsiklet ustasında 2004 punto var 1.4 16v benzinli 90 binde tertemiz yeni araba aldı o yüzden satıyor motoru verip üste parayı kabul ediyor motorcu adam çok rahat paraya çevirir motoru neticeye gelelim alayımmı satmaya kalktığımda rahat satarmıyım elde kalırmı ?
clio 1.2 joy 42.500 finansman fiyatı zaten nakit fiyatı değil finansmandan dolayı geçirmiş 2 3 bin tl ama 20 bin tl 0 faiz diyor yani ben 22.500 nakit verip geri kalanı 0 faizle taksit yapamıyormuyum öyle değilmi
bende vazgeçtim zatenBen OYAK üyesiyim. Şu an Clio Joy'u aşağıdaki fiyata alma hakkına sahibim. Ancak çevremde "sakın ha" tarzında uyarılar gelince vazgeçtim.
Bir arkadaşım 2-3 bilemedin 4 sene içinde tam bir 2.el oluyor dedi. Bir diğeri daha 4. senede marş motoru yandı ve firma karşılamadı. dedi.
____________________________________Anahtar Teslim Toplam Fiyat__________Toplam fiyatın A. Tesliminde
________________________________________________________________________ödenebilecek tutarı
[TABLE="width: 750"]
[TR]
[TD]Yeni Symbol Joy 1.2 16v 75 bg[/TD]
[TD]____________33.800_______[/TD]
[TD]__________9.890_______[/TD]
[/TR]
[/TABLE]