bence alma.benzınlı arabadan herkes kaacıyor.ama ille satarsın puntoların piyasası var.arabada önceden hasar var mı bu çok önemlı.hem çnceden kazalı hem benzınlı olunca biraz üzer.

üstat 10 yaşında dizel daha sakat değilmi ? ben punto alacak olsam motoru sayma punto düşünsem 2004 dizel yerine benzinli alırım benzinliden korkma ama dizel sakat bence

2004 vtec ls civic konusunda düşünceleriniz neler birisi satıyor 28500 istiyor 196 binde benzin ve lpgli ben honda sempatizanı olmama rağmen sıcak bakmadım km den dolayı o da motor olabilir düşünürsen oturur konuşuruz dedi aldım bindim satana kadar 220 bin olur sıkıntılı bir durum

2004 vtec ls civic konusunda düşünceleriniz neler birisi satıyor 28500 istiyor 196 binde benzin ve lpgli ben honda sempatizanı olmama rağmen sıcak bakmadım km den dolayı o da motor olabilir düşünürsen oturur konuşuruz dedi aldım bindim satana kadar 220 bin olur sıkıntılı bir durum
kesınlıkle sıkıntılı olur.km çoksa benzınlıyse tavan boyalıysa araba kardes gıbı olur.honda guzel araba ama alıcısı sadece genç kesım olur. ille satarsın ama zorlanırsın.aman şu paraya gıtsın dersin.dizel tofas reno opel ford temız bulursan al.kar bıle edersın satarken .ve 2 haftada satarsın.ben bazen araba alıp satıyorum.hem gezıyorum hem 3-5 kuruş kazanıyorum.1.3 doblo vardı 6 ay kullandım 1.300 lira karla sattım.şimdi opel astra 2008 var.biraz bakım ıstıyor.onu da satacagım.

kesınlıkle sıkıntılı olur.km çoksa benzınlıyse tavan boyalıysa araba kardes gıbı olur.honda guzel araba ama alıcısı sadece genç kesım olur. ille satarsın ama zorlanırsın.aman şu paraya gıtsın dersin.dizel tofas reno opel ford temız bulursan al.kar bıle edersın satarken .ve 2 haftada satarsın.ben bazen araba alıp satıyorum.hem gezıyorum hem 3-5 kuruş kazanıyorum.1.3 doblo vardı 6 ay kullandım 1.300 lira karla sattım.şimdi opel astra 2008 var.biraz bakım ıstıyor.onu da satacagım.
motoru öldürüyorlar kış diye 10 ve üstü rahat edecekken 9 felan veriyorlar takastada çoğu gelenler malum elde kalmış arabalar ne yapsam kararsız kaldım işte

punto tertemiz alıp geç diyor şeytan o da zaten bana teklifle gelmedi adam motor ustası yeni araç aldığı için bir yakınımda motorcu ustası düşünürsen temiz bir punto var takasta alırız ondan motorcunun birinde dedi

motoru öldürüyorlar kış diye 10 ve üstü rahat edecekken 9 felan veriyorlar takastada çoğu gelenler malum elde kalmış arabalar ne yapsam kararsız kaldım işte
elde kalmış araba alırsan çok uzulursun.ben olsam araba acıl lazımsa 18 bın paran olması lazım.her an satabılecegım bır araba alırdım.motoru da yazın satardım.2005 dızel clıo al.3 hadta demıyorum 2 haftada sahıbınden de satarsın.yazında motorunu satıp ıstedıgın arabayı alırsın.10 yasında dizel sakat degıl.500 bın km yapıyor bu arabalar.

elde kalmış araba alırsan çok uzulursun.ben olsam araba acıl lazımsa 18 bın paran olması lazım.her an satabılecegım bır araba alırdım.motoru da yazın satardım.2005 dızel clıo al.3 hadta demıyorum 2 haftada sahıbınden de satarsın.yazında motorunu satıp ıstedıgın arabayı alırsın.10 yasında dizel sakat degıl.500 bın km yapıyor bu arabalar.
punto elde kalırmıki ? abs klima airbag felan var daha 90 bin km de ve az yakıyor

punto elde kalırmıki ? abs klima airbag felan var daha 90 bin km de ve az yakıyor
punto elde kalmaz.çokta cabuk satılır.dizelse tabi.benzınlı ve lpg lı arabalar sıkıntlı.ama tabı ılle satılır.önceden hasarı var mı ona bak.tavanda yada önden hasar kazası varsa alma.

Son düzenleme:
punto elde kalmaz.çokta cabuk satılır.dizelse tabi.benzınlı ve lpg lı arabalar sıkıntlı.ama tabı ılle satılır.önceden hasarı var mı ona bak.tavanda yada önden hasar kazası varsa alma.
kaza varsa kesinlikle almam lpg yok benzinli sadece az yaktığı için lpg ye gerek duyulmamış

Arkadaşlar doktordan temiz 2001 polo denk geldi 15.500 E aldım model yükselteceği için sattı 1.4 benzinli sizce mantıklı bir işmi yaptım piyasası 17 18 19 felan dediler km side yüksek değil 110 binde aldım bende zaten arabada arıyordum ne diyorsunuz anlayan arkadaşlar ?

HO Barışçım, kazasız belasız kullanman dileğiyle.

30 40bin arasi ikinci el arac bakiyorum ne önerirsiniz? Manisa izmir arası gidip gelirken zorlamasın az yaksin önemli husus.

C6603 cihazımdan gönderildi

Seat leon 1.4 TSI aracımı yakıtından dolayı sattım şuan golf 1.6 TDI araç almak istiyorum varmıdır kullanan arkadaşlar ? Leon 125 beygir golf 90 beygir torklarını tam olarak bilmiyorum açıkcası performans açısından sıkıntı çekermiyim ? Kararsız kaldım baya.. 105 beygirliği de var ama bulduğum araç maddiyat açısından bana uygun 90 lık oluşu kafama takıldı kullanan varsa bir danışayım dedim..

Arkadaslar yeni araba alma durumum vardi son ay, oldukca fazla arac denedim ve eleye eleye 3 arac arasinda kaldim.

Mercedes A Sinifi A180 122ps 2014 Model 15bin km
Golf 7 1.2 TSI 105 PS 2014 Model 5bin km
Mercedes C Sinifi C200 134ps 2012 Model 80bin km

Her üc arabayida denedim ve kararimi c sinifdan yana kullandim.
A Sinifi oldukca dar ve etrafi tam olarak göremiyorsun kendimi hic rahat hissetmedim dogrusu, hem fazla yakiyor ancak dis görünüsü mükemmel, benim tavsiyem dis görünüse aldanmayin. :D
Golfe gelince gercekten son derece mükemmel bir arac, yakit tüketimi mükemmel Komfor mükemmel sürüs kalitesi deseniz süper ötesi. Ancak
Moturu biraz zayif kaliyor. Bu yüzden C sinifinda karar kildim evet C sinifi 2 yil daha yasli ve 80bin km yol yapmis ancak arac her hali ile
Mükemmel, yakit tüketimi olsun icinin genisligi olsun sürüs kalitesi olsun ve en önemlisi Motor gücü.

Fiyatlara gelince:

A Sinifi 18.500€
Golf: 17.000€
C Sinifi: 21.000€

Geri
Üst Alt