Ford Fiesta
Toyota Auris
Walkswagen Polo

arasında kararsız kaldım. Bütçem 45-55 arası gibi olacak.

Sıfır mı alacaksın Alpay?

Yalnız Auris ile diğer ikisi arasında sınıf farkı var. Auris dğerlerinden pahalı ve konforlu olur.

İkinci el alacağım büyük ihtimal. 2013 ve sonrası gibi olsun istiyorum.

Toyota da 55.000 civarına bulabilirsem almak istiyorum açıkçası. Fiesta biraz hacimsiz geldi.

Erste-Fahrt-im-neuen-Golf-644x363-4f14373a0e3df298.jpg

70 binleri 80 binleri nerden buluyorsunuz la? 2 yil birsey yemeyip icmiyor musunuz?

Ford Fiesta
Toyota Auris
Walkswagen Polo

arasında kararsız kaldım. Bütçem 45-55 arası gibi olacak.
Walkswagen ne la :D

Polo olmasa Volkswagen al derim hic düsünmeden ama VW Polo'nun yeni modelleri de güzel, yine de düsünebilirsin. Golf 7 icin bütce yetmiyorsa örnegin Golf 6 da düsünebilirsin. Fazla sorun yasamazsin ilerde.

Son düzenleme:
Honda Civic i sattım, 12700€ ya c220 aldım avantgarde 2012 Model çok memnunum. Pratik ufak opsiyonu çok ve yakıtı fena değil.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Walkswagen ne la :D

Polo olmasa Volkswagen al derim hic düsünmeden ama VW Polo'nun yeni modelleri de güzel. Golf 7 icin bütce yetmiyorsa örnegin Golf 6 da düsünebilirsin. Fazla sorun yasamazsin ilerde.

Ahaha çakma vos-vos yapmışım. :D

Polo'nun yeni modelleri benimde hoşuma gidiyor. Yalnız benim kuzende var şimdi gördün sende aldın diyen çıkabilir, biraz garip bir aileyiz.
Murat Can 70 Bin'lik araba alamam zaten de 30 biriktirip, üstünü kredi ile tamamlayacağım. Daha en az 3-4 ayı var.

Ahaha çakma vos-vos yapmışım. :D

Polo'nun yeni modelleri benimde hoşuma gidiyor. Yalnız benim kuzende var şimdi gördün sende aldın diyen çıkabilir, biraz garip bir aileyiz.
@Murat Can 70 Bin'lik araba alamam zaten de 30 biriktirip, üstünü kredi ile tamamlayacağım. Daha en az 3-4 ayı var.

Oyuncak mı la bu? :D Harbiden garip bir durummuş.

Borrowing money, costs money. Son care olmali bence kredi cekip araba almak.

Bu arada hevesinizi kirmak icin demiyorum, dikkatli olmak gerek krediyle falan.
Öyle negatif bakmaya gerek yok kredi isine. Eger farkli ödemelerin var ise ve dedigim gibi uzun kullanis icin iyi ve pahali bir araba aliyorsan uygundur bu yasta.

Kenara istifliyorum ben de cukkları. 20 bin falan yaparsam biraz kredi çekip alıcam artık birşeyler.

ibiza'nın linkini şeeder misiniz ömer bey?

buba parası

Üniversiteyi başladığım andan bu yana babamdan para almadım. Hatta bırak almayı, verdim diyebilirim işe başladıktan sonra. Kazandık, biriktirdik. Bir miktarda düğüden kalanlar derken alıyoruz.

Arabayı ilana koymadım daha ama istersen özelliklerini ve fiyatı özelden yazarım.

Öyle negatif bakmaya gerek yok kredi isine. Eger farkli ödemelerin var ise ve dedigim gibi uzun kullanis icin iyi ve pahali bir araba aliyorsan uygundur bu yasta.

Aksine özellikle araba konusunda krediye mümkün olduğunca olumsuz bakmak lazım. İnsanlar hayatlarını bankayı zengin, kendilerini heder ederek geçiriyorlar kredi yüzünden. Olmayan parayı harcıyorsun.

Geri
Üst Alt