- 1 Ağustos 2014
- 62.947
- 73.209
- 4.218
#SigaraAlkolSoygununaBoykot hashtagi gündemde
boykot etseniz ne olur adamların umrunda mı sanki
boykot etseniz ne olur adamların umrunda mı sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başarabildin mi reis?Bırakma kararı aldım. Hayırlı olsun...
wtf?5 tl daha diyorlar
Doğru mu acaba
Ben bıraktım şahsen. Çevrem ve kız arkadaşım dahil herkes dalga geçti bırakamzsın hadi git işine diye. Sigara içen arkadaşlarım şöyle zor, böyle zor diye laf etti. 5 gün falan oldu içmeyeli. Öyle ölüyorum, bitiyorum, titriyorum gibi şeyler de yaşamadım. İlk 2-3 gün nikotin krizi fazla tuttu sadece. O zamanlarda sigara içmem lazım triplerine girmedim. Sigarayı bıraktık vücut nikotin istiyor dedim ve geçtim. 4-5 dk sonra unutuyorsun zaten. Tek dal bile sigara bırakmamı baltayacağı için ''1 taneden ne olacak ya'' demedim. Keza goygoy yaptığımızda arkadaşımda uzattı la bi tane iç ne olacak diye, almadım. Bi oturuşta muhabbete göre yarım paket gömerdik o arkadaşımla öyle diyeyim, ben yakarım o yakar, o yakar ben yakarım öyleydi. Ama içmedim, kız arkadaşıyla birlikte baya içtiler yanımda ama kokusu bile garip geliyordu bana sigaranın resmen.
Fazla gözde büyütmemek lazım. Gayet bırakılıyor ki günde 1 paket içiyordum ben. Bu zamana kadar 1 kez denedim, 2 gün sonra ben bırakamam aga dedim döndüm. Şimdi dönecek olsam çoktan dönerdim tekrar ama yok aga ben bu sefer ömür billah bıraktım, Allah tekrar sigara içirtecek duruma düşürmesin inşallah.
Eğer cidden sigarayı bırakmayı düşünüyorsanız şunu bir izleyin sakin kafayla, tek başınıza.
Aynı şekilde benim babama da doktor içmeyeceksin dedi ve birden bıraktı. 20 yıldır içmiyor.Direk bırakıp uzun süre tek bir dal bile içmeyenler kalıcı oluyor genelde. Benim babam da aynı şekilde bırakmış 25 yıldır içmiyor.
Saka herhalde?
E-sigaraya da çok güvenmeyin
![]()
ABD'de elektronik sigaranın yol açtığı 'gizemli hastalıkta' ilk ölüm
ABD'de elektronik sigara kullananlarda yaz aylarında ortaya çıkan gizemli akciğer hastalığı sebebiyle ilk kez bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildiwww.medimagazin.com.tr