Sigara Fiyatlarına Zam!

E-sigaraya da çok güvenmeyin
Tütün kurumların ve hükümetlerin haberi olduğunu düşünüyorum. Milyarlarca Dollar zarar ediyor tütün sektörü ve vergilerden dolayı hükümetler e- sıgara sayesinde.

Yeni zamlarla birlikte ciddi ciddi bırakırım sigarayı, aldığım kitaplara pahalı diyerek laf yapıyorum her gün 20-25 lira sigara parası verirsem bunun adı mallık olur

Sigaraya vereceğim parayı kitaplara veririm daha iyi ...

Abuk sabuk fiyatlar kacak kullanimini, o da zehirlenmeleri arttirir

50 lira olur umarim paketi
Senin cebinden para araklar yine içerler lütfen milleti hırsızlığa özendirmeyelim. Abi şu zihniyeti de bırakalım lütfen. Sigara kötü sigara sağlığa zararlı herkes biliyor zaten ne bok olduğunu. Hoş şuan kimse de zevkine içmiyor meleti bırakabilecek göt yok kimsede. Değilse salak millet günlük 20 lira versin kendisini zehirlesin millete leş gibi koksun. Ulan adam gibi bir tane sigara bırakma yöntemi bulmadılar nasıl bir zehirse artık

başarabildin mi reis?

Bıraktım reis. İnsan isterse başarabilir. İrade ile alakalı. Ara sıra kriz geliyor sinirlendiğin zaman özellikle. bir iki defa yakmadım değil ama bıraktığımın doğru olduğunu anladım bitmeden söndürdüm. Rahatım şimdi oh mis..

FETÖ cü vatan haini misiniz! Zam falan yok ! Yapılan şey sadece fiyatlarda değişiklik !

Dun fake oldugu aciklanan rakamlar yilbasinda gercek olacak maalesef. Ayda min. 540 lira artik hakkaten butceyi sarsiyor.

Tutun isine yonelmek lazim. Onda da yabanci markalarin orijinallerini bulmak problem diyorlar.

Evde biradan sonra mumkun olsa evde tutun isine girecek millet.

Gereksiz bir dumanı içine çekmek için bunca paraları ödemenin ne kadar saçma olduğunu iyi idrak ettiğinizde sigarayı bırakırsınız.

Geri
Üst Alt