Sigthorsson Operasyon Geçirdi!

lan formasını alacaktım , inş aslanlar gibi geri döner gerçi daha maçını bile izleyemedik :(

sansizliga bak yaw

sezon basinda cok kotu oldu umarim tekrarlamaz

ulan ne şans be adamın ilk sahaya çıkışını merakla beklerken adam ameliyat olacak derecede sakatlandı takımdan giden çöpler sevinmiştir bu duruma

1 ay çok büyük bir süre değil.Önemli olan bundan sonrası eğer sürekli sakatlıklarla boğuşursa sıkıntılı.Devre arası bir forvet daha şart olur bize

Bazı arkadaşların yorumunu okuyunca kuş mu acaba diyorum. Galatasaray'ın oyuncusu sakatlanmış ameliyat olmuş neler neler yazıyorlar şaka gibi. Geçmiş olsun umarım en yakın zaman da iyileşir ve takıma katkı sağlar.:gsbayrak:

Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY...

yorumlara gel ya sezonu kapamış niye aldık ki.. hayret ya iyi oynayınca da hemen 180 dönersiniz sizi iyi biliriz!

Izlanda milli takimi 1 aylik maasini karsilasin

izkandinav adam çabuk döner diye umuyorum. bu transferden ümitliydim lakin her transfer nokta atışı olmuyor farklı etkenlerden dolayı..
7 oyuncu aldık bunların hepsinin tutması kolay değil mutlaka patlayanlar olucaktır hangileri olur bilemem tabi.

Tolga - olucak gibi
Eren - OLDU.
Serdar - ışık vermiyor
Josue - bu tutar
Cavanda - çok beğensemde riskli.
Sigthorsson - Sakat ve form tutması gecikicek.
De Jong - NET TUTAR.

Gecmis olsun, umarim cabuk iyilesir Eren'e alternatif forvet yok kadroda.

adam kronik sakat çıkarsa şayet şaşırmam. bizdeki bu yönetim ve transferdeki bahtsızlığımız birleşirse evet linderoth olabilir.

Geri
Üst Alt