GSC Portal Şike Davasında FIFA Devrede!

Fifa topu bi kac defa havada sektirir, sonra 90 a cakarsa kimse sasirmasin. Olan bize olur yine..

ya s.... gidin, her şike haberinde 15 aralık 25 aralık 45 aralık hep erteleyici şeyler ulan 3.5 senedir sen hiç bir ceza verememişsin, FIFA'sı UEFA'sı kepaze olmuş hepsi şikeye boyun eğmiş belki rüşvet yemiş, bu iş bitmiş. Futbolu sporu para uğruna sponsorlar uğruna bitirdiniz, bu saatten sonra mı ceza vereceksiniz? Yemezler

beyler boşa umutlanmayın bu kaçıncı benzer konu 20 falan oldu heralde.. bu haysiyetsizler işi bağlamışlar trabzondan da bir yol olmaz

Dünya futbolu fifa uefa hepsi kirli ..benim umudum yok şahsen

ya s.... gidin, her şike haberinde 15 aralık 25 aralık 45 aralık hep erteleyici şeyler ulan 3.5 senedir sen hiç bir ceza verememişsin, FIFA'sı UEFA'sı kepaze olmuş hepsi şikeye boyun eğmiş belki rüşvet yemiş, bu iş bitmiş. Futbolu sporu para uğruna sponsorlar uğruna bitirdiniz, bu saatten sonra mı ceza vereceksiniz? Yemezler

Al benden de o kadar :D

yukarıda bir arkadaş belirtmiş fifa önce katar 2022 nin hesabını versin.fifa nın başındaki rüşvetçi p....nk blatter'in ağzı sulanmıştır şikecilerin platini'ye verdiği rüşveti duyunca, aklınca o da payını istiyor!!!!

Bu ayin rusveti geç yatmis heralde, haber verin koç ile azize bir daha olmasin...

SON DAKİKA : Koç Grubu 2018'de yapılacak Dünya Kupası'nın sponsorlarından biri olma yolunda dev bir adım atıyor...Yapı Kredi Bankası bünyesinde sponsorluk bedelinin 500 Milyon Euro olacağını belirten Ali Koç, "Biz futbolun gelişmesi için her türlü fedakarlığa hazırız; bu anlamda FIFA'dan da beklentilerimiz büyük,umarız sporun düzgün seyrinde ilerlemesi için çaba sarf ederler,buna yürekten inanıyoruz" diyerek bu sponsorluğun sadece parasal değil, manevi yönünün de olduğunu önemle vurgulamış oldu.Bilindiği üzere Koç Grubu daha önce yine ani bir kararla UEFA'nın resmi bankalarından biri olarak ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne sponsor olmuştu...(!)

SON DAKİKA : Koç Grubu 2018'de yapılacak Dünya Kupası'nın sponsorlarından biri olma yolunda dev bir adım atıyor...Yapı Kredi Bankası bünyesinde sponsorluk bedelinin 500 Milyon Euro olacağını belirten Ali Koç, "Biz futbolun gelişmesi için her türlü fedakarlığa hazırız; bu anlamda FIFA'dan da beklentilerimiz büyük,umarız sporun düzgün seyrinde ilerlemesi için çaba sarf ederler,buna yürekten inanıyoruz" diyerek bu sponsorluğun sadece parasal değil, manevi yönünün de olduğunu önemle vurgulamış oldu.Bilindiği üzere Koç Grubu daha önce yine ani bir kararla UEFA'nın resmi bankalarından biri olarak ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne sponsor olmuştu...(!)

Lanet olsun böyle düzene. Ne denebilir ki artık.

Eğer bu doğruysa FIFA'nın da allah bin belasını versin. Futbol para olmuş rüşvet olmuş akıyor

Ciddi sandım bir anda :D , ama kesin olur yakında, bu haber doğruysa. Olmaz denilen her kötü şey oluyor bu ülkede çünkü.

Aman beni Koç Grubu ile karşı karşıya bırakmayın :D Ha korktuğumdan değil, bitiririm onları da işte ülke ekonomisi zarar görmesin(Yapı Kredi'nin dünya futbolu zarar görmesin taktiği) :D

Şaka bir yana yaparız herhalde ülke olarak bir atılım...Yeter ki şikeyi bırakalım ilerleyelim,Avrupa'nın 6. büyüğüyüz zart zurt...

tam başlığa yapı kredi dünya kupasına da sponsor olur bu iş de kapanır yazacaktım :D

Uefa'nın zaten ağırdan almasının nedeni buydu. Topu bir şekilde Fifa'ya atmak.

Bu topun altına giren Fifa affetmez.

Geçmiş olsun pampalar üzgünüm sizin adına.

Aslında mesajının altında komple bir temenni var , hala umut ediyoruz. Ama bu konu böylece kapanacak. Ciddi paralar döndürüldü bile aralarında insanların.

Fifa mı , o da futbolun aslında katili.

Futbol daha klasik kalmalı , bunun bilincindeki insanlar tarafından yönetilmeli.

Şikeyi direk cezalandıracaksın. Teşebbüsünde bile..

oha 500milyon euro doğruysa, fifa şikeyi direk reddeder zaten.

B4HoUcDIEAErPO_.jpg

Geri
Üst Alt