Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aziz Yıldırım Gözaltında

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi İlhan Ekşioğlu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sezer Öztürk

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz

Eskişehirsporlu futbolcu Ümit Karan

Ankaragücü'nün yeni transferi Serdar Kulbilge

Gençlerbirliği Kulübü futbolcusu Serkan Çalık

Geçen yıl Sivasspor'da kiralık forma giyen kaleci Korcan ÇelikayEskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun

Menajer Ali Kıratlı

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş

Adanaspor Teknik Direktör yardımcısı Serdar Berkin

Altay Kulübü Genel Müdürü Erman Ertaş

FB'li Futbolcu Emre'nin kuzeni Volkan Bahçekapılı

Emre Belözoğlu niye yok ?

Bir de:D

spor-dunyasini-sarsan-operasyon-aziz-yildirim-gozaltinda-1455126.Jpeg

Oğlum ben Emre abin demiştir.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi İlhan Ekşioğlu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sezer Öztürk

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz

Eskişehirsporlu futbolcu Ümit Karan

Ankaragücü'nün yeni transferi Serdar Kulbilge

Gençlerbirliği Kulübü futbolcusu Serkan Çalık

Geçen yıl Sivasspor'da kiralık forma giyen kaleci Korcan ÇelikayEskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun

Menajer Ali Kıratlı

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş

Adanaspor Teknik Direktör yardımcısı Serdar Berkin

Altay Kulübü Genel Müdürü Erman Ertaş

FB'li Futbolcu Emre'nin kuzeni Volkan Bahçekapılı

Emre Belözoğlu niye yok ?

Bir de:D

spor-dunyasini-sarsan-operasyon-aziz-yildirim-gozaltinda-1455126.Jpeg

Tipe gel :D :D :asd: :asd:

Ulan biz boşuna demiyormuşuz Aziz-Odyakmaz-Uygun için şikeci diye.

Ben bu durumda olsam kafamı kuma gömerim, konuşmam bile.Adamlar halen yüz buluyor.

Suçlu olduğu ispat olana dek her insan masumdur diye temel prensibi vardır hukukun. Suçun ispat olması diye bir şey yok henüz, araştırma yapılıyor, kısa sürede çıkacak ortaya neyin ne olduğu. Şu an Fenerbahçe'nin temiz olduğundan eminim, o yüzden konuşacak yüz bulabiliyorum. Soruşturma biter, Fenerbahçe'nin kirli olduğu ispat edilir, o zaman utanmasını bilirim, merak etme...

eski defterlerde açılsın bir zahmet 2004 teki 3-1 lik bjk - fb maçı mesela

Futbolda şike soruşturması kapsamında devam eden operasyonda sabah saatlerinde Beşiktaş Kulübününde arandığı öğrenildi.

HABER1903'ün Beşiktaş Kulübü Yöneticilerinden edindiği bilgiye göre, sabah saatlerinde yapılan araştırmada Beşiktaş Kulübüne bir kaç evrak sorulduğu ve yapılan araştırma sonucunda her hangi bir sakıncalı duruma rastlanmadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Aziz Yıldırım a hafta sonları görüşmelerine giderken götürülmek üzere, atlet, don, iş çamaşırı ve bir karton sigara düşünülmektedir. Bu kapsamda Bağışlarınızı bekliyoruz

hiçbir savcı elinde kesin deliller olmadan eş zamanlı bir operasyon düzenlemez(düzenleyemez).Herkes rahat olsun Bank Asya forever fener.

Bülo bizim maçlarda camları yumrukladığı gibi parmaklıkları yumruklar artık :D

Bülent Uygun temiz çıkmasın bi zahmet.

böyle bi camiadan ne beklersin ki.

biz kaç kere dedik febelilere sizin başkan şikeci diye ama inandıramadık

Suçlu olduğu ispat olana dek her insan masumdur diye temel prensibi vardır hukukun. Suçun ispat olması diye bir şey yok henüz, araştırma yapılıyor, kısa sürede çıkacak ortaya neyin ne olduğu. Şu an Fenerbahçe'nin temiz olduğundan eminim, o yüzden konuşacak yüz bulabiliyorum. Soruşturma biter, Fenerbahçe'nin kirli olduğu ispat edilir, o zaman utanmasını bilirim, merak etme...

Ben şu kadar diyorum alanen ortada olan sivas,eskişehir maçları. Utanılması için bir sebep.Allah bize böyle şampiyonluk nasip etmesin.

bu bülent uygun kaçke z girdi kodese ben hatırlamıyorum:D
3. defa gözaltına alındı. hakkında bu kadar şaibe olan birinin eskişehir gibi güzide bir şehrin hocası olması çok yazık. Eskişehirsporu bunda kurtarmaları lazım.

Ellerinde ciddi deliller olmasa böyle bir operasyonu zor yaparlardı.Sonuçta Fenerbahçe başkanını gözaltına alıyorsun.

Futbolda şike soruşturması kapsamında devam eden operasyonda sabah saatlerinde Beşiktaş Kulübününde arandığı öğrenildi.

HABER1903'ün Beşiktaş Kulübü Yöneticilerinden edindiği bilgiye göre, sabah saatlerinde yapılan araştırmada Beşiktaş Kulübüne bir kaç evrak sorulduğu ve yapılan araştırma sonucunda her hangi bir sakıncalı duruma rastlanmadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Kara kartal aklandı

Sence fb temizse neden boyle bir organizasyon duzenlensin???

Fenere laf atan yok, suçlu onu yönetenlerde birader, anlamadın gitti zaten. Sarılaciverte saygım sonsuz, ama yönetenlere gram saygım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt