Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şike Soruşturması | Aziz Yıldırım Savunmasına Başladı

* insanlara türklük gücü ve yaşama umudu veren fenerbahçe, halkın sevgilisi olmuştur.

* fenerbahçe kuvayı milliye ruhunun temsilcisi oldu.

* fenerbahçe, türk olmayı her şeyin üstünde tutan gençler tarafından kurulmuştur.

* dar ağacında olsak bile son sözümüz fenerbahçe.

kaçıranlar için köşe taşlarından bir buket

"Baski tehdit ve cebirle baskanligi elimde tutsaydim,cagrimizla erkek egemenligindeki tribunlere 45 000 kadin gelir miydi?"

haha bu ne ya

strum maçını iddaa etmiş son dakikalar iki takımda top çeviriyordu onu kullanacakmış :asd:

Göstersin ama göstereceği şey bir delil olmayacak. Top çeviren iki takım. O pozisyonda kimse kontradan gol yemeyi göze alamayacağı için yüklenmiyorlar. Şimdi son dakikalarda topu alıp aut çizgisine koyarken bile zaman geçiren oyuncun mu yok senin? Sen bize gerçek delillerden bahset çamurcu.

Bizim macimizi izleyip ordan sike bulmaya calismak ve bunla kendini savunmak nasil birseydir?

Insanda biraz olsun gurur olur gurur.

Durusma ne kadar sürecek beyler böyle bir bilgi var mi, yoksa sürmesi gerektigi kadar mi sürüyor bu durusmalar?

Graz maçında çevrilen topu konuşuyorda Bursa dan 2-2 haberi gelince top çeviren kendi takımını neden konuşmuyor :D

Aziz Yıldırım: "Bizim her maçımız öncesi bir kaos ortamı yaratıldı."

AY: "6222 sayılı yasa değişikliği sırasında 'kişiye özel' deyip veto eden sayın cumhurbaşkanı, mit yasasını hemen onadı!"

Adam 10 yıl yiyeceğini anladı medyaya şov yapıyor bakın aslında Galatasaray-Sturm Graz maçındada vardı diye ama beni hapise attılar diye :D

Mal bu adam yaulan dakika olmuş 93 iki takımda çıkmış hangi salak takım atak yapar öyle bir maçta :D

anlam mana çıkartamıyorum ben gerçekten

bu adama 'tapan' ve destekleyenlere acıyorum yemin ederim acıyorum.

Ulan yavşak sen değil misin mali kongrende muhalefet konuşmasın diye Sedat Peker'in adamlarını salona getiren. Hey yavrum hey. Sen var ya sen bu ülkenin en etkili yalan söyleyen adamısın.

Namussuz köpek

idam cezasi kalkmadiysa lutfen su densize rol yapmak nedir dersi verin ve idam edin bakalim dara agcinda sallanmak uzereyken agzindan hangi kelimeler savrulacak otlegin....

GS - Sturm Garz maçı bırakın bu davayı, Türkiye yi bile ilgilendirmez. UEFA ya bağlı Avrupa maçı. Şike olmadığı da kesin. Ayrıca olsa ne olacak ? Sana ne ?

* insanlara türklük gücü ve yaşama umudu veren fenerbahçe, halkın sevgilisi olmuştur.

* fenerbahçe kuvayı milliye ruhunun temsilcisi oldu.

* fenerbahçe, türk olmayı her şeyin üstünde tutan gençler tarafından kurulmuştur.

kaçıranlar için köşe taşlarından bir buket

Sanıldığı gibi Türklerin kökeni orta asya değil fenerbahçe cumhuriyetidir :)

aziz yıldırım : dar ağacında olsak bıle son sözümüz fenerbahce bende bunu nezaman dıycek dıye beklıyordum :D

Aziz Yıldırım: Bu süreçte yaşadıklarımız sonrası adalete olan inancımız sarsılmıştır..

Aziz şu an bile şike yapıyor,yapmaya çalışıyor.

Angutların yorumlarını merak ediyorum ne diyolar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt