Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aziz Yıldırım Gözaltında

Fenerbahçe diye bir kulüp kalmaz inşallah

Öyle söylemenin yeri yok. Fenerbahçe çok büyük bir kulüptür, tarihi vardır, şanı, başarıları vardır. Her ne kadar taraftarlarının büyük bir kısmı rahatsız olsa da, Aziz Yıldırım Yönetimi'dir Fenerbahçe'nin adını kirleten.

Ama Fenerin kapanması hoş ta olabilir :asd:

Her şike iddiasının altında Fenerbahçe kelimesini duyar olduk son 10 yıldır. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz yeter artık.

Seneye fenerin ligde olmayacağını düşünürsek aslında bu kadroda yeter bize :))

......................muslera............................

sabri.....ujfalusi..............servet...........çağlar

.........................ceyhun...........................

kazım...............selçuk...............................

...............elmander......baros......................

bu bilinmeyen birşey mi ya :S son dk golleri hatalı goller hakem odaları zaten futbolun mezbahası f5tii

Aziz Yıldırım pek te gülmüyor aslında..

azizyildirimhaber_UMSM0.jpg

Bakalım bu işin altından neler çıkacak..
Azizi yataktan almislar belli tipten.:D

türk futbolu neden avrupada yok belli zaten. ligde rakiplerin yatmasıyla yata kalka maç kazanırsın ama avrupada adama acımazlar. Bu tranzon içinde geçerli. Ligin. 2. yarısı gerçekten berbattı.

Dedim ya, bataklıkta balık yetişmez, kurbağa ve sivrisinek olur sadece.

Aziz Yildirim: "Neden gözaltina alindigimi bilmiyorum. Gidince gorecegim ben de emniyette."

Arkadaşlar bu olay çok ciddi,bu kadar kapsamlı gözaltını boşuna almazlar..Ergenekon soruşturması gibi tek tek evleri aranıyor..Hepimizin gözümüzle gördüğünü ispatlamışlar veya çok kuvvetli delilleri var,hazır olun..Serbestte kalsalar F5 bu işten mutlaka zararlı çıkacak..Yeni yasa gereği Juventus vakası yaşanacaktır..Hazır olun...

isteseler kanıt olmayanlarıda içeri alabileceğini gordüğümüz için kanıtı olanlarında içeri alınmayabileceğini düşünüyorum

Mecnun Odyakmaz Sağlık kontrolünden geçirildi, Burada yapılan sağlık kontrolün altından fenerbahceyle 10 yıllık imza atacakmış. Sivas Spor olarak fenebahçe maçlarında yatış yapacağına dair :d

Çok iyi oldu bu, ne şikesi yaaa diyenlerde ağzının payını almış oldu.

Aziz Yildirim ve Mecnur Odyakmaz saglik kontrolunden gecirildikten sonra Emniyet'e goturulduler.

Mustafa Sarp'ı da alsalar kurtulsak.

Baskanlarimiz basarili basarisiz,kiymetlerini bilelim beyler,Fenerliler icin utanilacak bir durum.

Gözaltına alınan Odyakmaz, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.Burada yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülmek için hastaneden çıkarılan Odyakmaz, basın mensuplarının neden gözaltına alındığına ilişkin soruları üzerine, ''Ben de bilmiyorum, gidince göreceğiz'' dedi.

Bilmiyormus beyefendi.Gidince gorursun sayin odyakmaz.

Şimdi, Fenerbahçe'li çok sevdiğim bir yakınım, dostum var. Galatasaray ne zaman yenilse, birşey olsa beni arayıp dalga geçer, şimdi ben onu arayıp laf atmaz mıyım "Başkanınız gözaltında ne şikesi diyordun hueaaeashu :asd:" diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt