Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Cevap: Aziz Yıldırım Gözaltında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akilli ol,kaval!
Soruşturmaya çok sevindim, ak koyun kara koyun çıksın ortaya. Varsa şike yapan, çeksin cezasını, yoksa, ki Fenerbahçe'nin böyle bir şey yapmadığına eminim, herkesin çenesi kapanır. Soruşturmayı yapan emniyet ve savcılık malum, kimse fenerasyon Fener'i akladı da diyemez. Hayırlısı olsun Türk futbolu için...
Çok komik ama ya 
Soruşturmaya çok sevindim, ak koyun kara koyun çıksın ortaya. Varsa şike yapan, çeksin cezasını, yoksa, ki Fenerbahçe'nin böyle bir şey yapmadığına eminim, herkesin çenesi kapanır. Soruşturmayı yapan emniyet ve savcılık malum, kimse fenerasyon Fener'i akladı da diyemez. Hayırlısı olsun Türk futbolu için...

Ben bu adamlara güvenmiyorum.İtalya'dakiler kadar yürek yok bu adamlarda.Sadece gözaltıyla kalır.
Ben bu adamlara güvenmiyorum.İtalya'dakiler kadar yürek yok bu adamlarda.Sadece gözaltıyla kalır.
En son ne zaman boyle genis capli bir organizasyon oldu? Eminim yaptirimlar olacaktir.Ben bu adamlara güvenmiyorum.İtalya'dakiler kadar yürek yok bu adamlarda.Sadece gözaltıyla kalır.
birde su serdar kulbilgeyi transfer başlığında sürekli alınsın diye yazanlar vardıya allahım yarabbim